A nőknél miért változik annyi minden, míg a férfiak ugyanolyanok maradnak?
Amikor felnő egy kislány elkezd lányosabban öltözni, esetleg sminkelni haspólót vesz fel, elkezd sminkelni, többet foglalkozik a hajával, a körmével stb.
A kisfiúk amikor felnőnek ugyanúgy öltözködnek, ugyanolyan keveset törődnek a külsejükkel mint azelőtt. Kivéve persze a borotválkozást.
Mert a társadalom ezt neveli beléjük. Régóta meg van szabva, hogy egy nő adott életkorban mit csináljon, hogy nézzen ki stb...
De a férfiak szerintem testre drasztikusabban változnak, csak nem a stílusuk.
A legtöbb férfi nem sminkel, nem szedi ki a szemöldökét, nem rakat fel műszempillát, nem festi ezerféle színűre a haját élete során.
Ezek pedig rengeteget változtatnak az illető karakterén.
A fiúkat alapjáraton nem érdekli annyira általánosságban a külsejük. A lányok egyébként is előbb érnek, látjak, hogy az anyukajuk ezt meg azt csinalja és hasonlítani akar rá. A másik, hogy az a közös program is, hogy anyukával kifestik a körmüket, cipőket néznek stb. Míg a fiúk inkabb fociznak vagy lövöldözőset játszanak mert az a közös téma az apukakkal is.
Én is már alsóban oda voltam a körömfestésért, együtt csináltam anyukámmal. Lábat ásztattunk, arcpakolásoztunk meg ilyenek. A bátyám meg ült a gép előtt és játszott.
Jól írta a kettes, a buta társadalom miatt lesznek unalmas szürke egerek.
Aki meg mer változtatni, azt megbélyegzik.
De! Lehet ez ellen tenni, mégpedig bátor összefogással és igyekezettel elnyomni ezeket a önelégült diktatórikus marhákat akik megmondják ki mit vehet fel.
6. Vagyok.
Sajnos ez az ország begyöpösödött előítélkező marad, Hollandia közelébe sem jöhet. Volt kint pár ismerősöm, ők mesélték, hogy ott sok pasit lehet látni szoknyában, és egyéb lányos öltözékben, de soha senki nem nézett rájuk furán.
Én azt vallom, hogy egy életünk van, ami rövid, és éppen ezért mindent ki kell próbálni amihez kedvünk van.
És nem mások igényeinek megfelelni.
Én férfi vagyok, és ennek ellenére nem viselem ezt az egyenruhává avanzsált térd gatyát 30-38 fokos melegekben, helyette combközéptől jóval feljebb érők vannak.
Tökeletesen kényelmesen érzem magam benne, és lám, lehet változtatni az “elvárt” beteg szokásokon, csak lépni kell és megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!