Melltartó nélkül esküvői vendégként illik menni?
Nem tudok aludni és szimplán érdekel a véleményetek.:)
Van egy rokonom, akit meg kellett hívni az esküvőnkre, mert hogy rokon. Szüleim kifizették, nagy vita volt, mert én csak olyat akartam hívni, akit ismerek.
Aztán elmentünk meghívni a nőt, a férfit és a 2 lányát.
De olyan közönségesek voltak, hogy mindketten melltartó nélkül egy lenge topban fogadtak minket. 18 éves lányok.
Pedig szóltunk órákkal előtte, hogy megyünk.
Jó úgy voltam vele, hogy nyár van, meleg van.
Az esküvömre ugyanezek a lányok eljöttek ilyen szaténos szűk ruhába!
És nem vettek az alá se melltartót és kilátszott végig a teljes mell formájuk es a bimbójuk, így a képeken, videókon is mindenen látszik igazából.
Szerintem ez közönséges és ciki.
Most ez szerintetek is az? Ez a divat? Vagy ez mi?:D
Én 24 éves lány vagyok, de nem tartom normálisnak.
Amúgy szép mellük van. B-C közötti méret. Nem kicsi úgymond, tehát büszkék lehetnek rá.
De szerintem ez olyan r*b*s így.
12 éves stílus? Felsőbbrendűség? Miről beszéltek ti?
Nem szívesen lennék nő. Olyanok vagytok egymás közt, mint a kígyók. A férfiak ritkán viselkednek így és akkor is picit komolyabb témákon szoktak fennakadni.
Tévedésben vagy kedves 41-es.
Nálunk vannak felemelő női barátságok. Nem vagyunk mind kígyók.
Viszont ti basszus. Nálatok olyan toxikus "férfiasság" van, hogy egyesek remegve mennek el pszichológushoz öngyilkossági hajlamaik után, mert félnek, hogy férfi társaik kicikizik.
Soha nem tapasztaltam ilyesmit férfiak között, viszont felemelő barétságot mér igen.
Amúgy toxic masculinity, go girls, go progressives, LMBTQ and feminism forever! Pusztítsd a gané nőverőket, szabadságot a melleknek. 🤣
Nem tudsz olyat mondani, amit már ne hallottam volna. 😉
"Amúgy toxic masculinity, go girls, go progressives, LMBTQ and feminism forever! Pusztítsd a gané nőverőket, szabadságot a melleknek."
Te figyelj már, mint csávó kérdezem, az utolsónak mi köze az előtte felsoroltakhoz?
39. Most viccelsz? A dress kód nem szólhat arról hogy kérem mindenki viseljen bimbó eltakaró alkalmatosságot 🙂 Alap hogy olyan ruhát kell felvenni hogy ne vonjuk el túlságosan a figyelmet a menyasszonyról. Tehát se picsaszoknyát, se talpig hofeheret nem ajánlatos egy esküvőre felvenni. És a selyemruhát átszúró bimbó is beletartozik. Bimbó tapaszt is fel találtak már.
44. De az menyasszonyi ruha volt, gondolom a bimbod nem látszódott ki. A kérdésben konkrétan vékony selyem ruha volt.
"Alap hogy olyan ruhát kell felvenni hogy ne vonjuk el túlságosan a figyelmet a menyasszonyról"
Nem normális az a társadalom amelyik számára túlságosan feltűnő két kiálló kis pöcök. Esküszöm ennél még az is irritálóbb, szemetszúróbb, feltűnőbb ha valakinek 6257426D-s műszempillája van.
Ha jól értelek, már azon is fel voltál háborodva, hogy otthon a saját ízlésük szerint öltöznek.
Ismered azt a fogalmaz, hogy "tolerancia"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!