Melltartó nélkül esküvői vendégként illik menni?
Nem tudok aludni és szimplán érdekel a véleményetek.:)
Van egy rokonom, akit meg kellett hívni az esküvőnkre, mert hogy rokon. Szüleim kifizették, nagy vita volt, mert én csak olyat akartam hívni, akit ismerek.
Aztán elmentünk meghívni a nőt, a férfit és a 2 lányát.
De olyan közönségesek voltak, hogy mindketten melltartó nélkül egy lenge topban fogadtak minket. 18 éves lányok.
Pedig szóltunk órákkal előtte, hogy megyünk.
Jó úgy voltam vele, hogy nyár van, meleg van.
Az esküvömre ugyanezek a lányok eljöttek ilyen szaténos szűk ruhába!
És nem vettek az alá se melltartót és kilátszott végig a teljes mell formájuk es a bimbójuk, így a képeken, videókon is mindenen látszik igazából.
Szerintem ez közönséges és ciki.
Most ez szerintetek is az? Ez a divat? Vagy ez mi?:D
Én 24 éves lány vagyok, de nem tartom normálisnak.
Amúgy szép mellük van. B-C közötti méret. Nem kicsi úgymond, tehát büszkék lehetnek rá.
De szerintem ez olyan r*b*s így.
Érdekes ez a mai fiatalság elszólás. :)
Én is utáltam a saját generációmat. Más dolgok érdekeltek. Bizonyos szempontból jóval előttük jártam már ilyen 9-10 éves koromtól kezdve. Más szempontból viszont piszkosul le voltam maradva tőlük.
Szóval megértem a kérdezőt, hogy így gondolkodik a saját generációjáról. Sőt, azt hiszem, hogy ennek a gondolkodásmódnak szerves része van abban, hogy ilyen "fiatalon" házasodott.
38-as:
Az a bajunk a kérdezővel, hogy az írásstílusa 12 éves szinten van, de játsza a nagymenő 30-ast aki már házasodik és lenézi az új generációt, közben viszont a szülei még meghatározhassák kit hívjon az esküvőre.
Ja, és közben meg nyilván irigy a lányok testére és önbizalomhiányos amiért itt mindenáron kötekedni akar és nagy dobra verni közben meg minden bizonnyal a szülei nem világosították fel, hogy lehet írni a dresscode-ról is az esküvői meghívóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!