Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találhatnám meg a...

Hogyan találhatnám meg a tökéletes nyári ruhát?

Figyelt kérdés

Homokóra alkatom van, de ruhát mégis nehezen találok magamra. Bár tisztában vagyok vele, hogy ezzel szinte már elkéstem, mert már szinte vége a nyárnak. :D

Online rendelgettem őket, mert itt a közelben nincsenek ilyen ruhaboltok, csak kínai, onnan meg nem szoktam, és nem is szeretek onnan vásárolni. Valamely márkából megrendelem a legkisebb 34-es, xs-es méretet, és nagy, de egy másik meg ebben a méretben szűk, de s-es meg nincs belőle. Csak a ruhákkal vagyok így, már szégyellem visszaküldetni a futárral ezeket a cuccokat, mert valami sosem stimmel. Farmernadrágot viszont pl. könnyebben találok magamra.

2022. júl. 20. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Például nem rendelgetni kell ha folyton befürödsz vele, hanem személyes vétel előtt felpróbálni.
2022. júl. 20. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy a közelben nincsenek ilyen ruhaboltok.. nem tudom merre laksz, de ha tényleg ilyen nehéz online megfelelő méretű ruhát kifognod, akkor érdemes lenne elmenni egy közeli városba, ahol van Árkád vagy pláza, és akkor rászánni pár órát erre a napodból, és körbenézni az ottani ruhaboltokban. Más megoldást nem igazán tudok.
2022. júl. 20. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!