Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cérna tanga mindennapos...

Cérna tanga mindennapos viseletként?

Figyelt kérdés

Korábban vásároltam pár darabot a páromnak akartam a kedvére tenni. Viszont nagyon megszerettem, tetszik magamon, számomra nagyon kényelmes, mintha nem is lenne rajtam semmi. Van más is aki nem csak szex miatt vesz fel hanem hétköznap is ezt a fazont szereti és használja? Ebből vettem a legtöbb darabot:

[link]

dec. 27. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hordasz, amit akarsz. Nem csak szex miatt lehet tangát húzni.
dec. 27. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az fajta tanga Nylonharisnyanadrág alá jó.
dec. 27. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényelmes csak sex elottt hordom
dec. 27. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szoktam időnként, de nem rendszeresen
dec. 27. 15:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

2es, miért írtad hogy ez harisnyanadrághoz való? Ha nylonharisnyát veszel fel akkor mindig ilyen cérnatanga van rajtad?

dec. 27. 16:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nem már nincs ilyen bugyim de régeben hordtam harisnya allat és kényelmes volt,mert a harisnya bugyi nélkül kényelmesebb nekem a jó strcses betétes harisnyák.
dec. 27. 18:43
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Bármennyire szexi, egészségtelen
dec. 27. 23:28
 8/13 Fero61 ***** válasza:
44%
Én sem a szex miatt hordok tangát, hanem nagyon kényelmes. A reggeli hangulatom dönti el milyen alsót veszek fel. Nyáron mindig G stringben vagyok, még a munkaruha alá is ezt hordok. Már vagy 40 éve tangákat hordok és nem vagyok meleg, rájöttem, baromi kényelmes. 63F
dec. 28. 07:58
 9/13 Metionin ***** válasza:
100%
Hát ha kényelmes, hordjad. Ha rendesen tisztálkodsz, nem veszélyesebb, mint a sima bugyi. Én személy szerint a brazilnál tangább fazont nem tudom elviselni de tőlem mindenki azt hord amit akar.
dec. 28. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Tisztálkodás teljesen alap dolog nálam. :) én mindig is tangákat hordtam, az tetszik magamon meg az a kényelmes számomra. Ezt meg azért szeretem mert olyan mintha nem is lenne rajtam :)
dec. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!