Hétköznapokra nagyon sok egy ilyen szandál?
Meghalt valakid, hogy ilyen hollófeketében akarsz járni?
A szandállal semmi baj, simán fel lehet venni hétköznapra is.
De nem értem, hogy a magyaroknál miért divatszín ennyire a gyászhuszár fekete?
#1 az, hogy csillog az egész.
Én is csak városjárásos nyaraláskor venném fel, de az is sima hétköznap, ez meg inkább alkalmi szerintem.
#3 ízlés kérdése, a feketénél alapabb szín nincs
"#3 ízlés kérdése, a feketénél alapabb szín nincs"
De van, a fehér, vagy a kék pl.
Felvehető mindkettő együtt. A nadrág nem igazán tetszik, az övet kivenném belőle (vagy kicserélném másikra), úgy talán jobb lenne. Mivel fekete mindkettő és a nadrág elég alapdarab, így mennek egymáshoz. A szandál pedig hétköznapra sem sok, az ad egy kis extraságot a bacis fekete nadrághoz. Nem tudom hány éves vagy, de merj öltözködni. :)
27/L
Már nem az 1700-as években élünk hogy a fekete a gyászolók és az öregasszonyok színe legyen.
A fekete egy univerzális, elegáns szín, állítólag karcsúsít is. Én is feketét hordok amikor csak tehetem, praktikusabb és letisztultabb mint bármilyen más szín.
#kérdező
Ebben semmi "sok" nincs, simán jó hétköznapokra. :)
Furcsa mód a mediterrán területen nem láttam fekete színbe öltözött embereket a hónap elején mikor ott nyaraltam.
Ez csak itt ebben a depresszív, negatív országban divat 0-24-ben (egész évben) feketét hordani.
Ja, és nem karcsúsít. 🤦😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!