Gond, ha ebben a nagy melegben alváshoz nem veszek pólót, csak egy pici top van rajtam? 18/L
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 22:45
1/18 anonim válasza:
Hatalmas gond, nem is értem hogy gondolod
3/18 anonim válasza:
Nem zavar. Csak nyugodtan, azért aranyos, hogy megkérdeztél.
5/18 anonim válasza:
Meg fog buntetni az isten hogy ilyen parazna, bunos es gyomorforgato dolgot teszel, orokke a gyehenna tuzen fogsz egni erte.
7/18 anonim válasza:
Egyszer próbáld ki a meztelen alvást is, ég és föld.
8/18 anonim válasza:
Én is így kezdtem. Először a pólót váltottam topra, és a rövid vagy hosszú vékony nadrágot bugyira. Aztán amikor már arra ébredtem hogy izzadok mint a ló akkor már csak bugyi maradt rajtam, utána már meztelenül aludtam és mai napig így van. Csak nagyon hideg időkbe van rajtam valami ruhanemű, általában egy hosszú bő póló és ennyi.
9/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem gond, de köszi hogy megkerdezted.
10/18 anonim válasza:
Az a pici top is eléggé melegít, vedd le!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!