Elég érzékeny a bőröm a napra, így általában felüdülés, ha sikerül találnom egy árnyékolósabb, de még lenge darabot. A többség általában minél melegebb van, annál kisebb darab ruhát vesz fel, de nem hiszem, hogy csak emiatt a tendencia miatt ciki lenne ilyesmiket hordani. Viseld bátran! 😊
26n
2022. júl. 15. 14:53
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem kifejezetten divat, viszont tök jól néz ki :)
2022. júl. 15. 15:27
3/16 anonim válasza:
nagyon kövér embereken látom maximum
2022. júl. 15. 15:51
4/16 anonim válasza:
Én sportos-vékony vagyok, mégis szívesen hordom. 🤷♀️
2022. júl. 15. 15:53
5/16 anonim válasza:
A sportoshoz nem illik. Ne hordd, hozzád a rövidgatya passzol.
2022. júl. 15. 16:12
6/16 anonim válasza:
5
Te meg le vagy szarva. 😂 Vőlegényem szerint baromi szexi az ilyen lágy, laza ruha, mikor az ember idomain megtörik az anyag természetes esése vagy mikor a szellőtől hozzásimul az ember testéhez és látszik a sziluettje.
Hogy egy random kanos jöttment, aki rapkurvás videoklipek mentén alakítja ki a nőideálját, mit gondol erről, miközben az esti recskához emlékeket gyűjteni megy csak ki az utcára, az nem érdekel.
2022. júl. 15. 16:21
7/16 anonim válasza:
Én is folyton ilyen ruhát vadászok, de sajnos nem nagyon találok. Pedig olyan szépek, főleg ha szép a színe, mintája. És igenis jó, a vékony és formás nőknek is tökéletes, egy vastagabb övvel feminin sziluettet ad.
2022. júl. 15. 16:43
8/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, de alacsony vagyok hozzá. 170 felett alapból kevesebben vannak és a legtöbb nő inkább nadrágoa típus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!