Zalando oldalról mi a tapasztalatotok?
Én áprilisban rendeltem tőlük először (és utoljára), a mai napig nem fizették vissza a visszaküldött árú értékét, ami nem kevés, közel 50 000 Ft. Most feljelentést tettem, de hogy mikor fogom látni a pénzt, fogalmam sincs.
Nem csak megbízhatatlan a cég, hanem be sem tarja az Általános Szerződési Feltételeit.
Én most rendeltem tőlük ruhát. Többet is. Sem a kiszállítással, sem a visszaküldési folyamattal nem volt gondom. A rendelt áruk egy részét visszaküldtem, mert kicsinek bizonyult. A leírt folyamat alapján jártam el, kaptam értesítést arról, hogy megkapták a visszaárut és 6-8 napon belül a megadott bankszámlán volt azok értéke.
A ruhák minőségével sem volt semmi gond. Nike márkájúak voltak, semmiben nem különböztek attól, amit a boltokban lehet egyébként venni.
Feljebb írtam még tavaly, hogy feljelentést tettem, mert nem fizették vissza a visszaküldött termék árát. Sajnos odáig fajult az eset, hogy bíróságra kellett menni. Megnyertem a pert, visszakaptam a termék árát, plusz még másfélszer annyira megbüntették a Zalando-t. Jakubát Zsolt a vezetője. A fickónak több cége is van a nemzeti cégtár szerint, több ugyanarra a telephelyre van bejegyezve. Vigyázzatok, mert szemrebbenés nélkül becsapja az embereket.
Most adtam át a fogyasztóvédelemnek a bírósági aktát, kértem az ügy felvételét a "jogsértő webshopok" oldalra. Itt be lesz másolva a Zalando-val történt levelezés, az ügyvédi felszólítások és bírósági határozat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!