Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zalando oldalról mi a tapaszta...

Zalando oldalról mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Követem... én is most szeretnék rendelni...

Német barataink szerint ott kifogástalanul működik.

2022. júl. 8. 21:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Svédországban éltem és akkor rendeltem tőlük sokszor. Nagyon gyors volt a szállítás, pedig Svédország sokkal nagyobb,mint Magyarország. Mindig azt kaptam amit rendeltem és nagyon jó akciókat is ki lehet fogni. Szerintem sokkal jobb, mint az about you.
2022. júl. 8. 21:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De kíváncsi lennék olyanok véleményére is, akik Magyarországról is rendeltek már, illetve küldtek is vissza dolgokat.
2022. júl. 8. 21:34
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Gyors a szállítás. Volt amit visszaküldtem, ingyenes a visszaküldés és 2 héten belül a számlámon volt a pénz. Emailre hamar válaszolnak. Nekem jobban bejön mint az aboutyou
2022. júl. 8. 21:51
 5/18 HoneyBunny ***** válasza:
100%
Miota bejott nalunk is, rendeltem egy par dolgot es eddig mind kifogastalan allapotban erkezett. A szallitasra kb ugyanannyit kell varni, mint az aboutyou-nal, nem mondanam villamgyorsnak, de 5-6 napon belul azert megerkezik a cuccod. Legalabbis nekem ennyi volt a leghosszabb ido, ameg varnom kellett. Visszakuldesrol nem tudok nyilatkozni, de ingyenes es biztosan nem sumakoljak el a visszautalast. Eddig az aboutyou volt a kedvencem, de azt hiszem komoly konkurencia nekik a zalando.
2022. júl. 9. 07:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az összes hasonló rendelős oldal közül ez a legjobb szerintem. Nagyon gyorsan szállítanak, és minden kifogástalan állapotú.

Rengeteg olyan márka van fent, amiket eddig hazai webshopokból nem lehetett beszerezni, csak horror vámokkal, külföldről. Pl. a Vivienne Westwood nyakláncomat is innen szereztem be, és garantáltan eredeti. 😊

Míg pl. az About You-ra sok panasz érkezik, a luxusmárkás tételeknek sokan megkérdőjelezik az eredetiségét.

2022. aug. 17. 11:49
 7/18 Norbi9204 válasza:
100%
Mint az About You, mint a Zalando Német bejegyzett cég, kB olyan mint egy pláza Online ahol csak ruhát veszel. Még véletlenül sem engedheti meg magának, hogy hamisítványokat áruljon. Szóval ne írjátok már baromságokat. Ráadásul ezeket az oldalakat folyamatosan ellenőrzik. Sztárok sem reklámozzák őket, ha hamis szart arulnának.
2022. nov. 2. 22:14
 8/18 anonim válasza:
Sziasztok! Mennyi idő mire visszaigazolják a rendelést?
2022. nov. 25. 08:12
 9/18 Andrej Szolonyicin válasza:
100%
Szokatlanul rendes, barátságos, korrekt, együttműködő cég. Mindig elérhetők, és megoldják a felmerült problémákat. Nagyon jó tapasztalatunk volt: a posta hibájából nem érkezett meg a termék, és újra kellett rendelni, de a black friday után már csak a régi, jóval drágább áron volt elérhető. Nem hókuszpókuszoztak, hanem az új rendelést is a régi áron adták olyan módon, hogy a különbözetet visszautalták rövid időn belül (szkeptikus voltam, de bíztam bennük), és a kellemetlenség miatt vouchert is adtak a következő vásárláshoz. A futócipő hibátlanul megérkezett, és az MPL felé is jelezték a problémát: mással is tudnak szerződni, ha hasonlókat tapasztalnak. Nekünk nagyon pozitív élményünk volt velük kapcsolatban. Ajánlom a céget!
2022. dec. 5. 09:09
 10/18 anonim válasza:

Most rendeltem tőlük először. Hétfőn rendeltem és szerda-csütörtökre jelölték meg a szállítási határidőt.

Nagyon féltem tőle, hogy nem fog ideérni, pedig péntekig legkésőbb meg kellett kapnom az árut, amit a kislányomnak rendeltem, mert farsangra kellett. Ma(csütörtökön) ideért.

Nagyon jó minőségű pulóver. Maximálisan elégedett vagyok velük. Amikor érdeklődtem nagyon kedvesek voltak és korrektek. Maximálisan ajánlom őket Magyarországról.

2023. febr. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!