Menstruációnál Ti szoktátok hallani a betét zörgését a bugyiban? Hogyan kerülitek el?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire lehet hallani? Hallottátok már máson? Vagy esetleg nektek jelezte már valaki, hogy hallani? Hogyan véditek ki?2022. júl. 8. 16:35
1/13 anonim válasza:
Az én betétem nem szokott zörögni. :D
2/13 anonim válasza:
Én tudom mire gondolsz :D csak közvetlen cserénél szoktam hallani, utána, ha elkezdek mozogni (és nem csinálok tornamutatványokat) akkor nem igazán.
Máson se hallottam még, nem csinálok ceke semmit, bem szóltak még soha miatta.
3/13 anonim válasza:
Tampont hasznalj, az nem zorog :)
4/13 anonim válasza:
Magamon szoktam hallani máson nem. Kérdés, hogy más hallja-e rajtam.
6/13 anonim válasza:
Szoktam hallani, az a tapasztalatom, h a nők megértik, semmit nem mondanak a ffiaknál fel sem merül, hogy az a betét...
7/13 anonim válasza:
Igen, mi pontosan tudjuk, hogy oda szoktátok begyűrni a bringaülésről a taktikai esővédelmi zacskót.
8/13 anonim válasza:
3 a mosdóban, cserekor igen. Ha "csendes betétet" akarsz, akkor a mosható,, vagy akár a mensi bugyi. Nah azoknak tényleg nincs hangja.
9/13 anonim válasza:
az enyém speciel zörög. nem zavar. zörögjön csak. lehet h hallja más is az se izgat. ez nem baj. a nőknél a menzesz természetes dolog amihez a betét viselése hozzá tartozik. mi ebbe a baj?
10/13 anonim válasza:
Én soha nem hallottam, hogy "zörögne" a betét akár a saját bugyimban, akár más nő bugyijában. Nem is értem, hogy mire gondolhatnak mások, pedig jó a hallásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!