Hogy oldjam meg a fehér nadrágot menstruáció alatt?
Mint hasonló cipőben járó.
Én kb 15 éve tampon+betét kombinációval élek. A tamponból főleg az első 1-3 napban szuper erőset használok és amint érzem, hogy cserélni kell(kb 2-3 óránként) megyek cserélni.
A betetbol elég a normál, mert az úgyis csak azért van, ha mégse sikerül időben a tampon csere azt a kis időt még elbirja.
Szia 😊 fogorvos vagyok, és kizárólag betétet használok. Talpig fehérben vagyunk mi is. Ami a fehérneműt illeti, ha nem tanga akkor tezenisbol szoktam hipster fazonú bugyit hordani illetve intimissiminek is van női boxeralsója, valamint interspar is árul ilyesmi női boxeralsót. Nekem ezek jönnek be. Nem csipkések. Egy példa internetről: [link]
Ha úgy van hogy már nem erős (vége vagy eleje a mensinek) akkor tangába is be szoktam tenni az egészségügyi betétet.
Mindig minden páciens után szoktam cserélni betétet, ez nálam kb 45 percet jelent vagy egy óra max. Biztonság kedvéért.
Betétbõl szárnyas tena illetve vastag libresse, néha éjjeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!