Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszaküldjem a cipőmet, ami...

Visszaküldjem a cipőmet, ami kicsit nagy rám?

Figyelt kérdés

Rendeltem külföldről egy cipőt, ami nagyon tetszik, de egy kicsit nagy lett rám. Ha felveszem egy ujjam belefér a sarkamhoz. Ha szorosan kötöm meg, akkor elmegy. Ez egy 39-es sportcipő, az a baj, hogy a régebbi 38-as sportcipőm nyom, ezért nem mertem 38-at rendelni. Van egy másik 39-es sportcipőm, amit amikor megvettem szintén túl nagynak éreztem, de azóta megszoktam és az a kedvenc cipőm, mert nagyon kényelmes. Szóval vacillálok, hogy lehet megszoknám ezt is és nem olyan nagy, mint amilyennek érzem, nem tudom.

Az a baj, hogy macerás lenne a visszaküldése és a pénzem is nagyon sokára kapnám vissza (mire visszaérkezik a külföldi üzletbe, átfutási idő stb.)

Legutóbb télen vettem egy bakancsot, emlékszem az első hetekben azzal is meggyűlt a bajom, de utána betört és kényelmes lett. Szerintetek érdemes lenne inkább hordani a cipőt és összeszokik a lábammal? Nem arról van szó, hogy lötyög a lábamon, inkább csak fura.

Lehet érdemesebb lenne megszoknom, mintsem visszaküldeni és akkor csomó ideig se cipő, se pénz.

Ti mit gondoltOK?

2022. júl. 3. 16:22
 1/5 anonim válasza:
0%
Jó az neked, legalább elfér benne a centis lábujj körmöd.
2022. júl. 3. 17:19
 2/5 HoneyBunny ***** válasza:
35%
Szerintem ha nem csúszkál benne a lábad, akkor csak azért érzed furának, mert nem szorítja szét a lábad, mint a másik :D
2022. júl. 3. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Próbáld meg talpbetéttel, úgy lehet kényelmesebb lesz.
2022. júl. 3. 18:41
 4/5 anonim válasza:
0%
Tömd ki az elejét ronggyal aszt jó az.
2022. júl. 3. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem valamiért nagyon elcseszett lábaim vannak és nagyon ritkán találok pont jó méretű cipőket, #3 értek egyet, a vékony talpbetét sokat tud segíteni.
2022. júl. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!