Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki, ha egy 50+ nő...

Nagyon ciki, ha egy 50+ nő ennyire fiatalosan öltözködik?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 28. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy dehogy ciki,nagyon is szexi!
2022. jún. 28. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

bezzeg az 50+-os sztárok felvehetik és még csorgatják rájuk.

szerintem egyébként simán. aki ilyenre azt mondja, hogy nem, az kevés 50+-ost ismer

2022. jún. 28. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
A felső nem jön be, de nagyon tetszik, hogy össze illik a cipő-öv-táska és színek is jól mutatnak. Ha anyukám ilyen stílusos lenne én örülnék neki. Egyáltalán nem ciki, de egy szétfolyt asszonyos alakon és minőségtelen cuccokban nagyon gázul tudna mutatni.
2022. jún. 28. 16:35
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
ebben mi a fiatalos? azt hittem, valami forrónacis fotó lesz.
2022. jún. 28. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi nem ciki, amiben az ember jól érzi magát, és illik a stílusához. Életkor miatt meg pláne.
2022. jún. 28. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maga az, hogy szűk a nadrág, azzal semmi baj nincs. Viszont na, nekem ez túl sok szín személy szerint, számomra ez túl élénk, de ha most valakinek az ilyen cuccok tetszenek, hajrá.

Most ha nekem egy adott stílus, ruha nem is tetszik, engem azért megmosolyogtat, ha látom, hogy valaki egy kissé "kilóg" a tömegből. Vagyis én személy szerint 50-es nőket nem ilyen ruhákban szoktam látni, legalábbis nem itt a környezetemben, mert most én tényleg csak az én környezetemről beszélek, de én általában sötétebb, egyszerűbb színeket szoktam látni a 40-50-es nőkön, és ha például látnék egy nőt ilyen ruhákban, akkor megmosolyogtatna az, hogy ő egy kissé más, mert ez tök jó. Nekem személy szerint ez a színek szempontjából túl sok, lehet, hogy egy letisztultabb felsőt vennék fel ehhez a nadrághoz, de úgy összességében engem nem botránkoztatna meg, ha valakit látnák így öltözve.

2022. jún. 28. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

az 50 az új 40 😃

egyébként meg környezettől is függ. én farmerban, világos pólókban (rózsaszín, piros, világoskék stb.) járok. nem hiszem, hogy kilógok a sorból. de ez Bp.

2022. jún. 28. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez csini, szuper:).
2022. jún. 28. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van ez az öltözék (ha ilyen vékony hozzá természetesen), főleg, hogy ez az oldal, ez a márka nem egy olcsó kínai sz..r, hanem minőségiek, csak sajnos néha túl drágák.
2022. jún. 28. 21:18
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

8# nak adok igazat.Itt a Balkánon neked már egy fekete fejkedő es otthonka lenne a stílusos.A szokások ugye.A múltkor a sógorom fia meglátott egy szivárványos labdát.Azért nem kapta meg azt a xaros labdát,mert sógorom szerint b.zis!!

Érted!!Egy szines labda,amit dobalszHa ilyened van akkor te b.zi vagy,vagy tamogatod.

2022. jún. 30. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!