Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nézhetnék ki idősebbnek?

Hogyan nézhetnék ki idősebbnek?

Figyelt kérdés

25 leszek, de állandóan tizenévesnek hisznek, pedig van már néhány ősz hajszálam is. Nagyon idegesítő.

Valami tipp esetleg, milyen ruhadarabokkal, kiegészítőkkel vagy más trükkel érhetem el, hogy annyinak vagy idősebbnek nézzenek amennyi vagyok?

2022. jún. 23. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

22 vagyok, és max.17-18-nak néznek. Már odáig eljutottam, hogy sminkben nem kérik el a személyimet a dohányboltban :D

Sötét haj, smink, műköröm, műszempilla. Ezek öregíthetnek

2022. jún. 30. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Hiába pontoznak le, majdnem 30 évesen nem néznek 18nak, pedig 21 évesen szültem... sajnos ilyen a genetikám. Valószínű a kérdező is ugyan ebben a cipőben van.

Mondanám, hogy úgy öltözz, de ma már az sem jelent semmit...

2022. jún. 30. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Ismerős. Én 16 vagyok, és mindig 14-nek néznek maximum.

Húgom 14, ő se néz ki 13-nál többnek. Illetve a 18 éves nővéremre is lazán rámondják, hogy 14-15 éves.

Egyébként biztosan nem a magasságunk miatt, hisz nagyon magasak vagyunk mindhárman. Húgom 172, én 176, nővérem 178.

Egyébként szerintem is az olyasmik segíthetnek, hogy sötét haj, műszempilla, sok smink, műköröm...

2022. júl. 1. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!