Mi a véleményetek ha ebben a melegben csak egy tornadtessz van rajtam? El fogadható? Lányok van aki csak egy tornadreszben van ilyenkor?
Szeretek tornadresszben lenni.
Más is van így?
Mit gondoltok erről?
Hát ezt csak akkor fogod meg tudni ha fel próbálsz egy dresszt.
Én mikor először vettem fel tornadresszt nekem semmi gondom nem volt vele ott lent.
Ha meg természetesen fel áll benne a cerka akkor úgy is igazodik benne. Meg jó az anyaga rugalmas enged annyit.
Nálam akkor szokott egy kis probléma lenni ha a tornadresszt nem magába veszem fel, ha nem veszek alá egy leggingset, és arra veszem fel a dresszt, na akkor van csak hogy kicsit még kell igazítani a lenti dolgokat, de utána már nincs gond. De itt ahogy sokan is írták fontos hogy jó legyen a méret mert másképp kényelmetlen lesz. Én is csak külföldi oldalról tudtam magamnak rendelni olyan tornadresszt ami jó rám, és ha jó a méret észre sem veszed hogy egy teljesen testhez feszülős egyrészes ruha van rajtad.
Hát nekem sajnos a tangát változat nem jön be. Egyszer volt egy tangát bodym, de nem hordtam.
De nem azért nem hordtam mert kényelmetlen lett volna, ha nem csak szimplán nem tetszett. Nekem csak az úgy nevezett teli fenekes vagy mi is lenne a rendes neve tán "bugyis aljú" az jön be azon jól körvonalazódik a fenekem.
Na mit történik itt?
Úgy néz ki többen lesznek a tornadresszes fiúk mint mi csajok:) Ez szuper:)
Nekem is van es abban vagyok itthon most is a lakasban.Olvasva itt a hozzaszólásokat,szeretném meglepni egy bodyval a barátomat.Szerintetek vegyek neki?
22l
64 es vagyok. Nem tudom mit szól hozzá a barátod.
Mondjuk én nagy body rajongó vagyok, én rajtam is az van most feket ujjatlan, imádom őket nagyon.
Az én bodym az mind kapcsos alulról, vagy patentos, de engem nem zavar.
Mondjuk a tornadressz ennyivel másabb mivel abba bele kell bújni. De nekem mind kettő tökéletes.
Köszönöm.A méreteink nem passzolnak sajnos.Akkor veszek neki egyet,jől mutatna a kis kerek popsiján.Remélem meg tudom győzni hogy felvegye.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!