Mi a véleményetek ha ebben a melegben csak egy tornadtessz van rajtam? El fogadható? Lányok van aki csak egy tornadreszben van ilyenkor?
Szeretek tornadresszben lenni.
Más is van így?
Mit gondoltok erről?
Olyan tangás?
Jó az utcára is.
"Én mindig azt mondom, hogy mindenki érezze magát jól amit szeret"
Igazad van 9#.Én leginkabb a kertben kapalgatok,szedegetek így,mert kényelmes.Neha kiugrok a boltba gyorsan.
A tangásjózsibácsi 78
10/15
Te meg az a fétises pasi vagy aki az összes tornadresszel kapcsolatos kérdéshez ezt a dumádat kommenteled!
Be van állítva a figyelt kérdések,és annyira rá vagy kattanva hogy hihetetlen.
Téged is nagyon érdekel a tornadressz.
1.Eleve férfi találta ki,férfi tornász volt,tornász mez,tornász ruha.
Nem tornásznő mez.
Szóval ha egy pasi tornadresszbe bújik mitől fétis ha férfi ruha?
Ha egy nő szoknyát vesz fel az fétis?
Mert tudjuk,hogy a szoknya a harisnya a nyakkendő,zakó rövidnadrág,nadrág,sőt még az úszódresszek is a féfi szekrényéből vették át a nők..
Ha én mondjuk egy úszódresszben úsznék az uszodában az ciki lenne...
Ha egy nő bikini felsőt és boxer alsót visel a medencében az nem ciki..
Ha egy nő férfiruhat vesz fel az oké,fordítva beteg állat..
Nem mint ha bárkit is zavarna amikor tornadresszt-úszódresszt viselek a medencében.
Minden nő útálja a tornadresszt,de nem tudnak annyit gyártani amennyi ne fogyna el,szóval ki vásárolja?!
"Sok pasi"
Én is pasi vagyok...
Hogy megnyugodj!
De jó hogy teljesen el megyünk a kérdés mellett.
És inkább a civakodás meg ez a fétiseskedés, komolyan mondom eszméletlen..
Akkor ezek szerint ha valamit akar fel venni az ember akkor előtte meg kell tudni hogy az fétis e vagy sem.. és csak utána lehet majd fel venni ha meg bizonyosodott hogy az nem fétis akkor.
17#
Te nejlon harisnyába nyomatod??Ne bassz..!
A szüleid mit szólnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!