Lányok! Mik a tapasztalaitok mellemelő tapaszról? Vagy más megoldás?
Figyelt kérdés
Kaptam egy gyönyörű nyakpántos ruhát, de a méreteim miatt (80D) nem igazán opció, hogy melltartó nélkül vegyem fel. Sajnos pont olyan a nyakrész kialakítása, hogy a nyakba akasztós melltartó pántja is kilátszik. Egyedüli megoldásnak a mellemelő tapaszt találtam, de mivel sosem használtam még ilyet, így nincs tapasztalatom ezzel. A pánt nélkülit gyűlölöm, állandóan lecsúszik és rángatom magamon. :( Van valami bevált ötlet/márka?2022. jún. 17. 17:48
1/3 anonim válasza:
Öszintén szólva nem igen, a pánt nélküli nem igazán tart - elvileg van, amelyik felül öntapadós, ezért nem csúszik ki a melled belöle, de nem igazán tart -, ezt a tapaszt meg a sógornöm próbálta használni (B-s kosárral), de egyrészt nem tartotta/emelte rendesen a mellét, másrészt tele lett töle kiütésekkel a ragasztó miatt, de emellett amikor kicsit is megizzadt, levált a böréröl, ami igen kellemetlen dolog, föleg, ha nincs kéznél más alternatíva.
Esetleg egy varrónövel be tudsz a ruhába varratni egy melltartót - a ruha nyakpántjához rögzítve a melltartót -, vagy elfogadod, hogy a melltartópánt kilátszik. (Vagy elajándékozod a ruhát)
2/3 anonim válasza:
en is ez a meret vagyok, nekem a pant nelkuni melltarto se tart semmit, nem hogy egy kis tapaszka. en is azt ajanlanam mint #1, belevarrt melltarto
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok! Akkor úgy tűnik, keresnem kell egy jó varrónőt. 😁
2022. jún. 18. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!