Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mellemelő...

Mi a véleményetek a mellemelő tapaszrol?

Figyelt kérdés

Viszonylag “kényelmes”?

Miylen tartós ? Nem mellemelésre használnám , hanem mellbimbo eltuntetesere.( nem találtam megfelelő pántnelkuli melltartót , mert pici a cicim )

Koszonom

2022. máj. 20. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bevállt. Szintén mellbimbó takarásra használtam. De ne vedd meg drágán ilyen néven, gyakorlatilag ugyanaz mint ezek az orvosi tapaszok:

[link]

Egyébként ha kicsi is a melled, én ezt még a fenti tapasznál is jobban ajánlom: [link]

2022. máj. 20. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Sima bimbótapasz nem játszik?
2022. máj. 20. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
6%

Kedves lányok.

Mi szükség ezekre a műiézékre ?

Egy pasi szemszögéből kicsit kiábrándító. Miért kell másnak mutatni a melleteket, mint amilyen ?

Nézzük máshogy.

Első alkalom egy pasival.

Sötétben elkezdtek szeretkezni, a pasi jól nyal, majd hátulról megdug. Érzed, hogy, hú de jó vastag stbstb. Élvezed és amikor elmentetek, akkor jön a hideg zuhany és a farkához nyúlsz, leesik róla egy szilikon farokvastagító és meglátod milyen kicsi. Mit gondolnál úgy őszintén legbelül ?

Hangsúlyozom, nem meglévő kapcsolatban együtt vett játékszerek bevezetéseként vagytok együtt.

2022. máj. 21. 07:25
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

3-as:

Mi a fasz bajod van? Basztad elolvasni a leírást?

A mellbimbót akarja eltakarni a kérdező, mert ha netán te elmész otthonról melltartó nélkül 15 kan fog egyszerre nézni...

2022. máj. 21. 07:28
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Én a mellemelő és ehhez hasonló cuccokra reagáltam. Bocs.
2022. máj. 21. 07:37
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
De téged miért bánt, hogy valaki jobban akar kinézni?
2022. máj. 21. 07:38
 7/13 anonim ***** válasza:
10%

Egyáltalán nem bánt. Mindenki úgy futtatja külsőségekkel magát, ahogy akarja.

De sztem mindenképp lelomboz is lelómbozó, amikor egy számodra szép nőt levetkőztetsz és minden ilyen kacat lekerül róla, magyarul elmegy esetleg negatívba a látvány és hangulat.

2022. máj. 21. 07:45
 8/13 anonim ***** válasza:
27%

Ugyanez a seggemelő-nagyobbító short szilikon.

Ennyi baromságot.

2022. máj. 21. 07:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7-8-as:

Akkor ennyi erővel járjon mindenki meztelenül, mert akkor még ruhával se torzítunk az arányainkon...

2022. máj. 21. 08:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 azt ugye tudod hogy funkciójukban ezek ugyanazt teszik mint bármelyik melltartó? Akkor azt se hordjanak a nők mert fú de át vannak verve szegény pasik? Ezek nem valami instant plasztikai műtét tapaszok amiket észre se veszel ha a csaj meztelen, hanem arra az esetre vannak ha kellene egy melltartó tartása de a ruhából kilátszana (nyitott hát, pánt nélküli, mély kivágás stb) mivel nem mindenki melle tökéletes labda alakú és kell valami tartás neki hogy jól nézzen ki egy ruhában. De ez még csak nem is párnáz alá mint egy pushup melltartó, szimplán kicsit feljebb/összébb húzza a melleket.
2022. máj. 21. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!