Furcsa, ha valaki biciklis napszemüveget hord a városban is?
Figyelt kérdés
Nekem ez az egyetlen napszemüvegem van, és én mindenhová ezt hordom. Szerintetek furcsa? Illene vennem egy városi napszemüveget is?2022. jún. 16. 13:26
2/8 anonim válasza:
Közöm nincs a sportoláshoz, és most rákerestem erre a biciklis napszemüvegre. Én nagyon sok emberen látok ilyent, szerintem igazából jól is néz ki.
Ha valaki nem ért a témához észre se veszi, hogy ez sportoláshoz van. Ha valaki igen az valószínűleg nem foglalkozik vele. Biciklis nadrágot is már minden 5. lány hord az utcán bő pólóval.
3/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy más mit gondol... Ha neked tetszik és kényelems, akkor hordod. Ennyi. :)
5/8 anonim válasza:
Stabil, kiszűri az oldalról beszűrődő napfényt (nem úgy mint a divat napszemcsik), csak ne ilyen rikító neonzöld és hasonlók legyen :D
6/8 anonim válasza:
Ezerszer jobb, mint a csajokon az egyforma körlencsés szemüveg, ami még kifejezetten káros is.
7/8 A kérdező kommentje:
#5 nem zöld, fekete az egész
2022. jún. 16. 20:22
8/8 anonim válasza:
Most dolgoztak előttünk útkaparók, jópáron ilyen volt, nyilván nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!