Vehetek fel utcára egész fürdőruhát, mintha body lenne ?
Persze hogy látszik, tök jellegzetes anyaga van a fürdőruháknak.
Amúgy semmi nem tiltja, szóval felveheted.
Szerintem lehet hordani simán. Nagyon sok szép egyrészes fürdőruha van amit én is szívesen hordanék simán felsőként. Az anyaga nyilván el tudja árulni, de gyakorlatilag alig lehet megkülönböztetni egy műszálas felsőt egy rendes fürdőruhaanyagtól.
Plusz az is tök jó bennük, hogy ilyen melegbe az izzadság se látszik meg rajtuk úgy, mint rendes pólón és sokban van mell részen szivacs, szóval nem kell egy extra réteg melltartó a dögmelegbe.
Semmi nem tiltja.
Egyébként pontosan milyen fazon?
Én nagyon régen tornadresszt vettem fel és úgy mentem az utcára, és csak egy rövidnadrágot vagy egy szoknyát vettem rá, és úgy nézett ki mint ha egy testhezálló betűrt póló lenne rajtam. Volt aki kiszúrta, volt aki nem. Engem nem zavart mert szerettem. Nagyon nagy hőségbe arra is volt példa hogy átmentem egyik barátnőmhöz medencézni és egyszál tornadresszben mentem át akkor semmit nem vettem fel rá. Kis falucskában élünk, itt akkor sem meg most sem ritka ha valaki fürdőruhába ugrik át valakihez valamiért.
Meg sokszor voltam simán egyrészes fürdőruhában is, a bikinit nekem nem engedték 18 éves koromig, bár nem is ragaszkodtam hozzá annyira akármekkora divatnak számít mert nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!