Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Informatika érettségi szóbelin...

Informatika érettségi szóbelin (nincs mar tanulói jogviszonyom) mit illik felvenni? Baj ha mintas a bluzom?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Én fehér blúzt, sötétszürke ceruzaszoknyát és fehér magassarkút vettem fel. Mivel nem a saját sulimban vizsgáztam így az iskolai sálat elhagytam akkor.
2022. jún. 15. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem ünneplő nem kell, de ne szakadt farmerban stb menj.

Sima smart casual viselet teljesen oké.

2022. jún. 15. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
feher ing/bluz, sotet szinu nadrag/szoknya
2022. jún. 15. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Akik lepontoztak azok szarjanak sünt.

Én 94%-os infot írtam (amikor már nem volt tanulói jogviszonyom) smart casualban mentem, és egy rossz szavuk sem volt. Ha annyira nem tetszettem volna nekik, akkor lehúznak...

Mosolyogtak, és megköszönték hogy felkészült voltam. Szóval ennyit a lepontozásotokról.

2022. jún. 15. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Ügyes vagy, de ettől még nem illik így öltözni. Talán később egyetemi vizsgára igen (de az is tanártól függ).

2022. jún. 15. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Én sem fekete-fehér ünneplőben voltam, simán csinosan öltöztem fel. Előtte rá is kérdeztem egy volt tanáromnál, ő is azt mondta nem kell ünneplő.
2022. jún. 15. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendeltem egy fekete szoknyat, feher bluzt, pont ma jott meg, úgyhogy ez így tuti. :D csak azt hittem bem érkezik meg :D
2022. jún. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!