Egyes lányok újabban miért nem hordanak melltartót?
Figyelt kérdés
Ez most valami új divat vagy mozgalom vagy már régebb óta így van csak én nem figyeltem fel rá?2022. jún. 15. 08:29
21/25 anonim válasza:
20, igen sajno ezt en is eszrevettem,hogy nem lehet kapni nyariruhat amihez felvehetnek melltartot.Gondoltam szilikon cicis nok kananjat eljuk 2022-ben,bar nem csodalkozom mindennapra jut a plasztiaki sebeszkhez 1-1 cicis holgy… en nem akarok szilikont,de ha ez marad a trend hogy nem kaphato ruha ,se felso nyaron melltarto nelkul akkor muszaj lesz..
22/25 anonim válasza:
Jajjj nehogy szilikont rakass mar be a ruha kedveert…
A szilikon undorito
23/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, a mellbimbó a szilikonnál is ugyanúgy átüt. Ha ez a probléma nem lenne, simán felvennék bármit melltartó nélkül is, de mivel minden ruha amit próbáltam lenge anyagból volt, a bimbó nagyon erősen kirajzolódott. Ez a szilikonos mellnél is ugyanígy lehet gondolom.
24/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy így érzik jól magukat?
25/25 anonim válasza:
Mert kényelmetlen. Soha nem hordok utcára egyáltalán, ha megyek valahova akkor melltapasz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!