Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetértetek ezzel ? Ti...

Egyetértetek ezzel ? Ti támogatnátok ezt ?

Figyelt kérdés

Egy gondolat bánt engemet

Az emberek nagyrésze sajnos még mindig ott tart hogy elítéljen,bántson valakit ha esetleg a megszokottól/"elfogadottól ellentétesen öltözik

Ennek vajon mikor lesz vége ?

Az is picit aggaszt hogy a nők mind2 nem ruháit hordhatják míg mi férfiak ezt nem tehetjük meg

Picit magamról szólva :

Szeretek szoknyában lenni

IGEN

(nem vagyok se meleg se transz)

Mert nagyon kényelmes és jól érzem benne magam - a maxikat szeretem - nagyon jól esne ha mindig hordhatnám (utcán is meg sok helyen) - van egy maxi szoknyám műbőrből annyira jó viselni (az eddigi legkényelmessebb ruhadarab amit valaha próbáltam)

Az a lefelé bővülő fazon

A LÉNYEG :

Ha én valami felső pozíciós vezető lennék én bevezetnék egy olyat hogy hordhatna BÁRKI BÁRMIT (persze addig amíg kellően takar mindent az adott öltözék)

Szerintem vannak olyan emberek akik nagyon örülnének ennek köztük én is

2022. jún. 14. 08:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, és támogatom, hogy mindenki hordhassa azt a ruhadarabot, amiben jól érzi magát :) 18/L
2022. jún. 14. 09:14
 2/15 HoneyBunny ***** válasza:
100%
De uncsi mar ez a napi noknek mindent szabad hiszteria. Hordj akkor noi ruhakat, engem peldaul teljesen hidegen hagy, siman elfogadom az ilyesmit. Ha lenne errol szavazas, szavaznek is.
2022. jún. 14. 10:11
 3/15 Metionin ***** válasza:
100%
Engem sem izgatna, tőlem már most is mindenki azt hord, amit akar. Régebben is gondolkodtam rajta, hogy hülyeség ez a nemi meg korosztálybeli megkülönböztetés a ruháknál, az csak egy darab szövet, nincs neme, a mérete meg adott, egy 20 centis kis ruháról mindenki látja, hogy gyerek de egy 150 centisre való felső lehet jó felnőttre is. Minden ruhabolt lenne egy nagy hodály női-férfi-gyerek felosztás nélkül és mindenki venne amit akar meg ami neki megfelel. Lenne pl. fehérnemű, nadrág, felső, szoknya, egyberuha, cipő osztály és annyi, szóval típus szerint lehetnének a ruhák felosztva, nem nemek szerint.
2022. jún. 14. 10:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit lehet tenni, amit én is csináltam, állat mód kigyúrtam magam és lám bátran viselhetek bármit, ha valaki be mer szólni, ütök hirtelen.😌
2022. jún. 14. 11:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel, mi a helyzeted, én is ebben a cipőben járok.

De sok beszólás, megalázás otthoni perpatvar után is nagyjából azt hordom amit akarok. Annak könnyebb dolga van aki külön él a szülőktől és aki nagyvárosban él.

Tehát próbálj úgy lenni ahogy szeretnéd.

#4! Én pont nem vagyok erős alkatú, de egyáltalán nem vagyok ilyedős visszaszólni vagy elkűldeni az anyjába bármilyen beszólót 🌝

2022. jún. 14. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én valami felső pozíciós vezető lennék én bevezetnék egy olyat hogy hordhatna BÁRKI BÁRMIT (persze addig amíg kellően takar mindent az adott öltözék)"

Ez jó néhány munkahelyen most is így van, sőt egy kulturáltabb munkahelyen pont hogy kevesebb cikizést kapsz, mint random az utcán

Bizonyos munkahelyeken viszont komoly, pénzben mérhető tétje van, hogy megfelelsz-e a közízlésnek vagy sem.

2022. jún. 14. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehát bárki hordhat bármit. Nincs ilyen törvény, hogy pasi nem hordhat szoknyát. Az meg, hogy az emberek mit gondolnak, vagy hogy viselkednek aztán az illetővel azzal semmit se lehet kezdeni mert ilyenek. Ha te szoknyát akarsz hordani hát hordj, engem aztán nem érdekel.
2022. jún. 14. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7,elvileg így van, de a gyakorlatban más a helyzet. Mert sok retardált ember van, akik nem tudják elviselni a másságot, úgy mint szexuális, úgy mint kinézet terén. Azaz verbálisan kifejezik.
2022. jún. 14. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de az emberek gondolkodását nem lehet céges előírásokkal megváltoztatni.
2022. jún. 14. 12:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem, ezért kell megtanúlni kízárni/kezelni az ilyen embereket.
2022. jún. 14. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!