Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok Ti mennyire szerettek...

Csajok Ti mennyire szerettek manapság még Leggings-et viselni?

Figyelt kérdés

Akár a hétköznapokra, akár a párotok kedvéért is

Jómagam nagyon szeretem a kényelem miatt is plusz nem utolsósorban a párom imádja rajtam :)

25/L

2022. jún. 13. 11:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10-es!

Sokan lábfejnélküli harisnyának is mondták "régen"

2022. jún. 13. 13:44
 12/28 anonim ***** válasza:
56%
Mert egy harisnyafétises pasi :)
2022. jún. 13. 13:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Há ha lábfej nélküli harisnya,-ma is szokták így hívni, - akkor pláne nem illik magában hordani. Épp erre utalnak mások is.

Én sem szoktam, csak sportoláskor.

2022. jún. 13. 14:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem uncsi még mindig azt mondani a leggingsre hogy, lábfej nélküli harisnya!!

A leggings az leggings, az nem harisnya. A harisnya az pedig harisnya és nem leggings...

Régen is volt leggings csak akkor sztreccs nadrágnak hívták.

2022. jún. 13. 14:44
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mindegy hogy hívják, leg szó a lábra utal, hogy lábra tapadó, a harisnya is, a sztreccs nadrág is. Igaz, hogy a leggingsek szabása más, mint a harisnya nadrágoké, ebből a szempontból más, azért, hogy fel lehessen magában is venni.

Igazából a híres nők is felveszik magában is, ha az a cél, hogy valaki feltűnő legyen!

De más egy sztárpartin, grid nőként vagy egy fellépésen leggingset magában felvenni, mint a városban flangálni vagy suliba menni, bevásárolni. Ennek csak a feltűnés a célja.

2022. jún. 13. 14:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek leggings-et viselni. Szövet leggings-et csak akkor hordok ha sportolni, futni megyek, minden egyéb esetben valódi bőr leggings-et viselek. Ehhez mindig hosszú, feneket takaró felsőt veszek fel.
2022. jún. 13. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Örülök, hogy ti találtok jó méretűt, én vékony alkatú vagyok de még olyant amit hétköznap felvehetnék nem találtam.
2022. jún. 13. 16:13
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Utcára semennyire, otthon és edzéshez csak azt hordok szinte.
2022. jún. 13. 17:30
 19/28 anonim ***** válasza:
15%
Számomra elviselhetetlenül kényelmetlen, úgyhogy nincs az az isten hogy felvegyem!
2022. jún. 13. 22:44
 20/28 anonim ***** válasza:
6%
Utcára "nadrágként" még mindig baromi ízléstelen és igen se nem harisnya se nem nadrág és ezt így is kell kezelni, nem kell mindenképpen fölé nadrág vagy szoknya, mint a harisnyánál de nem is lehet önmagában hordani, csak hosszú felsővel ! Aki meg élő kirakatként futkozik benne, arról legalább messziről látszik, hogy mennyi esze van !
2022. jún. 14. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!