Csajok Ti mennyire szerettek manapság még Leggings-et viselni?
Akár a hétköznapokra, akár a párotok kedvéért is
Jómagam nagyon szeretem a kényelem miatt is plusz nem utolsósorban a párom imádja rajtam :)
25/L
10-es!
Sokan lábfejnélküli harisnyának is mondták "régen"
Há ha lábfej nélküli harisnya,-ma is szokták így hívni, - akkor pláne nem illik magában hordani. Épp erre utalnak mások is.
Én sem szoktam, csak sportoláskor.
Nem uncsi még mindig azt mondani a leggingsre hogy, lábfej nélküli harisnya!!
A leggings az leggings, az nem harisnya. A harisnya az pedig harisnya és nem leggings...
Régen is volt leggings csak akkor sztreccs nadrágnak hívták.
Szerintem mindegy hogy hívják, leg szó a lábra utal, hogy lábra tapadó, a harisnya is, a sztreccs nadrág is. Igaz, hogy a leggingsek szabása más, mint a harisnya nadrágoké, ebből a szempontból más, azért, hogy fel lehessen magában is venni.
Igazából a híres nők is felveszik magában is, ha az a cél, hogy valaki feltűnő legyen!
De más egy sztárpartin, grid nőként vagy egy fellépésen leggingset magában felvenni, mint a városban flangálni vagy suliba menni, bevásárolni. Ennek csak a feltűnés a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!