Én alapjában szeretem, főleg a fényes fajtákat, karcsú 168cm magas, 56kg alkatommal jól is áll, de én csak olyan fajtákat tudtam eddig venni amit csak hűvösebb időben lehet hordani. Azt tapasztaltam, hogy sok leggingsnek nagyon béna a szabása. Ha méretben jó, akkor a derék része vagy nagyon szűk vagy bő. Mivel én a latexes fajtákat kedvelem, azoknak is a bajuk, amit írtam, hogy ilyenkor meleg, vagy nem nyúlékony, hanem merev szabású, vagy ha nyúlós akkor folyton lecsúszik.
A sportos fajtákat én nem veszem fel utcán.
2022. jún. 13. 11:28
2/28 anonim válasza:
Persze, mind a ketten csajok vagytok... Ja. :)
2022. jún. 13. 11:39
3/28 anonim válasza:
A rossz szabásnál a bokarészt nem említettem, ahogy a derékrész vagy nagyon szűkre vagy nagyon bőre csinálják, a bokarész is sok leggingsnél bénán van megoldva,vagy a lábfejemen sem jön fel amúgy jó méretű,vagy túl széles ott és eláló. Lehet csak nekem vannak ilyen problémám a leggingsekkel 🌝
2022. jún. 13. 11:39
4/28 Metionin válasza:
Én szeretem, általában ilyen sport leggingsben vagyok otthon h a nincs meleg. Utcára ritkábban hordok, mostanság nincs hozzá megfelelő időjárás, vagy hideg vagy túl meleg van hozzá. Inkább akkor hordtam sokat amikor olyan helyen éltem, hogy nyáron is 20 fok körül volt a hőmérséklet és nem volt alkalmas a szoknya, azóta nem is vettem. Utcára hordós vagy 3 db maradt meg, esős vagy átmeneti időben veszem fel hosszabb pólóval.
2022. jún. 13. 11:53
5/28 anonim válasza:
Nagyon! Szuper kényelmes minden téren, csak tudni kellene viselni.
Mert az igen gusztustalan hogy nem takar rá egy felső, nem is keveset látok ilyet, hát teljesen el szomorító hogy nem tudnak öltözködni egyesek.
Én kint a szabadban mindig pólóval vagy hosszabb felsővel viselem.
Vagy ha éppen itthon tornázok akkor általában tornadresszt veszek fölé, de azt meg úgy sem látják idegenek.
2022. jún. 13. 12:07
6/28 anonim válasza:
Manapság is annyira szeretem, mint régebben. Sportoláshoz ez a legjobb. Otthon is nagyon kényelmes. Munkahelyre nem hordom, és iskolába se hordtam korábban.
2022. jún. 13. 12:53
7/28 anonim válasza:
Utcára nem hordok, csak otthonra vagy edzéshez
2022. jún. 13. 12:57
8/28 anonim válasza:
Utcara en soha nem vennem fel csakis hosszú,bo feneket takaro felso résszel. Általában enyhen átlátszanak ezek igy utcara kizart,legalbbis en nem tudnam elvisleni a primitiv beszolasokat … ha nem is latszik at nagyon durvan ratapd,kiadja a teljes format .
2022. jún. 13. 13:03
9/28 anonim válasza:
Pedig most divat utcán magába hordva, sőt suliban is felvesznek, magában is latexest is, láttam ilyent is 🌝.
2022. jún. 13. 13:09
10/28 anonim válasza:
Kérdező vajon miért tette oda a #harisnya taget? Mert olyan a leggings mint a harisnya?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!