Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát érdemes venni...

Milyen karórát érdemes venni 200 ezer forint könyékén?

Figyelt kérdés
Keresnék egy olyan belépőszintű karórát, ami azért már megkülönböztet az àtlagtól, tudom, itt mindenki szerint másfél milliónál kezdődik a komoly óra, nyilván nem ebben a kategóriában mozgolódnék, viszont ilyen 200 ezer Ft környékén már elválaszt az átlag karórát hordó embertől, mert az átlag pár ezres órát hord, és nem érdekli annyira. Én, mint órakedvelő automatát vennék, valami olyat, amelyiknek a gyártója komoly múlttal rendelkezik, és az óra akár évtizedekig is működőképes marad. Akár használt is suóba jöhet. Ebben az ársávban a Seiko tűnik jónak, csak ott a zafír üveg nincs meg, ez nem tudom mennyire hàtrány, nekem a Casiom se karcolódott eddig, pedig kapott már ütéseket. Vagy az Orient ennyiért már zafirral van, csak az meg nem egy olyan ismert és komoly múltú brand, mint a Seiko. Ezen felül szóba jön még a Tissot, bár itt 250 ezer környéke a normálisabb automata, csak sokan írják, hogy vannak eldobható szerkezeteik, pl a swissmatic, nem tudom a többi mennyire jó. A Hamilton is tetszik, az is egy jó brand, szép darabokat gyártanak, illetve használtan ha Longinest ki tudok fogni az is. Esetleg más ilyen ismertebb és népszerű márkát ismertek még?

2022. jún. 12. 12:13
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
17*
2022. aug. 10. 00:31
 22/23 anonim válasza:
Szintén hasonló okokból keveredtem ehhez a korábbi kérdéshez, és ugyancsak ez az észrevételem nekem is. Sajna már gyk-n minden kategóriát elleptek trollok, itt is a gyökér teleokádta a kérdést a baromsággal teli bölcselkedésével, láthatóan a válaszai hasznossága sem zavarta.
2023. jún. 28. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Emeld mondjuk 250-ig, és már vállalható Tissot, Certina, Hamilton szinten vagy.
2023. aug. 19. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!