Ez nagyon kurvás lenne?
Figyelt kérdés
Van egy pólóm aminek átlátszó az anyaga, de tele van virágokjal. Ma felpróbáltam melltartó nélkül és a mellbimbóm teljesen kivehető ha azt nézzük, de amúgy egyáltalán nem (tehát csak az látja aki azt nézi). Amúgy a cicim nem nagy (75A-B) meg a formás is szóval tényleg csak a mellbimbóval van gond. Én amúgy nagyon szívesen hordanám melltartó nélkül mert úgy jobban is érzem magam meg alapból tényleg nem kivehető2022. jún. 9. 12:46
11/22 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy esetleg valaki jobban megnéz, akkor hordjad melltartó nélkül!
12/22 A kérdező kommentje:
Csak akkor látszódik hogy van ott valami ha tényleg direktbe azt figyeli valaki, mert alapjáraton annyira mintás az anyag hogy senkinek fel sem tűnne. Amúgy pont azt néztem, ha melltartot veszek fel alá akkor az jobban szembetűnő, mert ugy a melltarto teljesen kirajzolodik. (ja azt meg elfelejtettem írni hogy pont a mellbimboimnal jon le kettő csík függőlegesen szóval meg az is takar)
2022. jún. 9. 22:01
14/22 anonim válasza:
Szia, szerintem ez abszolút a Te döntésed, ha neked úgy kényelmes, hogy nem veszel fel alá melltartót akkor ne vegyél (viszont úgy van arra esély, hogy esetleg megnéznek). Ellenben ha zavar h megnéznek, vagy bármi, akkor találj ki valamit, vagy hallgass az előttem válaszolókra, jó praktikákat írtak ők is.
15/22 anonim válasza:
Atlatszo az anyaga? Es ki a nagyvilagba? Ha valakivel szembejon az Terez koruton? Max az ut szelere, kotonnal a taskaban... Azert rohadtul gaz, ha ket bimbo jon szembe az utcan... Miert nem tudja nemelyik no, hogy minek hol a helye? XD
16/22 anonim válasza:
Szerencsére engem nem zavar ahogy kényelmes,úgy vagyok! 43N
17/22 anonim válasza:
Nem lenne az. Én a mostani nagy zivatarokban direkt melltartó nélkül pici fehér toppban mentem el itthonról. Átázott atlatszó volt. Nagyon élveztem hogy néznek. 25L
18/22 anonim válasza:
Én vennék alá valami top szerűt. Engem zavar ha néznek, már pedig a férfiak többségének a szeme ki fog esni, de még lehet a nőké is. :D
19/22 anonim válasza:
20 évvel ezelőtt k-vás volt, ha kilógott egy csaj feneke, bugyija és minden, ami ott még van az éppcsaktakaró nadrágból, de nem volt k-vás, ha látszódott a mellbimbó alakja a ruhán át.
Ma fordítva van.
20/22 anonim válasza:
19!
Most is krvás mindkettő. Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!