Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak a nyáron?

Milyen ruhákat hordjak a nyáron?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok és 80 kg, tehát van rajtam túlsúly (elsősorban comb, fenék, has), de pl. a mellem kicsi, semmi dekoltázsom nincs. A bőröm nem szép (nagyon világos amin feltűnő az éppen csak növekvő szőr is, sokszor foltos, kipattog stb.).

Emiatt a rövid nadrágokat és szoknyákat nem szeretem. A hosszú nadrágok közül inkább csak farmert hordok, mert a többiben (ami ilyen lenge, bő szabású, nyári nadrág mint a culotte, a paper bag stb. fazonok) öregesnek érzem magam, mintha legalább 50 éves lennék… szerintem nem áll jól és nem tudom milyen felsőt vennék fel hozzá (testhezállót nem hordok, ha meg minden bővebb az olyan lancmókos). Az egyberuhákat szeretem, de nehezen találok olyat ami nem testhezálló, ami nem derékban megkötős vagy karcsúsított, nem dekoltált, nem túl rövid (legalább térdig ér)… A hosszú ruhákat sem szeretem mert a legtöbb nem az én stílusom, nem olyan praktikus hétköznapra, alacsonynak is érzem magam hozzájuk.

2022. jún. 9. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont a derékban kötős egyberuhát akartam javasolni, karcsúsít és csinál egy kis homokóra-alakot. Mi a gond vele?

Amúgy vannak vékony anyagú nadrágok amik nem olyan bő szabásúak.

2022. jún. 9. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyberuhát javasolnék én is, akár bővebb fazont is. Sok ilyet látok mostanában. Én vékony vagyok, de kedvelem ezeket a lenge, fodros ruhákat.
2022. jún. 9. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
A derék hangsúlyos ruhákat nem érzem annyira előnyösnek, mert nem olyan karcsú a derekam, inkább egyenes a felsőtestem és hasam is van.
2022. jún. 9. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kicsit testesebb, pocakosabb ismerősöm. A H&M-ben szokott venni magának bő szabású ruhákat, és mindig nagyon csinos benne. Meg bővülő fazonú rövidnadrágokat hord fodros ujjú felsővel. Mindig nagyon ízléses. Neki is a melle viszonylag kicsi, csípőtől pedig szélesebb.
2022. jún. 9. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és imádom a bő szabású nadrágokat,nem értem,miért gondolod öregesnek? Divatos és elegáns is lehet
2022. jún. 9. 19:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Vékony testalkatú lányokon én sem érzem öregesnek, de magamon igen. Olyan anyukás.
2022. jún. 9. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyagban viszkoz nadragok, bovebb fazonuak alul, vagy a-vonalu szoknyakat, ruhakat. Van a cegnel ahol dolgozom egy tulsulyos csaj , nagyon jol oltozkodik. Ugyanezeket hordja. Es nagyon csinos bennuk. Farmert sosem hord az alkata miatt. Szerintem probald ki legalabb az a-vonalat, vagy esetleg maxi ruhakat, aminek avn egy kis "íve".
2022. jún. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!