Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lolát szerintetek stylist...

Lolát szerintetek stylist öltözteti?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a stílusa:)

köszönöm aki válaszol (:

2010. szept. 19. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nagy stílusa van.. Ugyan olyan mint a többi 5x csaj. converse répanaci azt kész. felsőt meg fellehet kapni bármit. Messze nem üti meg a stílust.

De azért tetszik nekem is a lány.

18/F

2010. szept. 19. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
szerintem ha fellépése van vagy hivják müsorba akkor biztos öltöztetik.minden ilyen kis g..enyót öltöztetnek -.-; de ha hétköznap megy vhova akkor ahogy ö gondolja ugy öltözik.de amugy vannak szponzoraik is akiktöl ruhákat kapnak
2010. szept. 19. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem amit te látsz belőle, az tuti stylistok műve (még akkor is, ha igazából az ő stílusa, ami rajta van)... mint ma kb. mindenkinél, aki bent van a médiában. TV-műsorok, klipek, díjátadók. Élőben, civilben meg még nem láttam (és gondolom, te sem :D) Egyébként meg azon kívül, hogy néhanapján vannak színes melírok a hajában, tök úgy néz ki, mint egy átlag emo/sportosabb csaj (persze nem a díjátadókról beszélek, mert oda természetesen extrább ruhákat adnak rá). Csőnadrág, mintás póló, sál, tornacsuka... bemész egy New Yorkerbe vagy egy Tally Weilba, aztán egy boltból fel tudsz öltözni úgy, mint ő.
2010. szept. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!