Szerintetek ezt a cipőt milyen ruhákkal vegyem fel, hogy egy kicsit csajosabb legyen az összhatás?
Figyelt kérdés
Általában nem hordok sportcipőt,mert alacsony vagyok és kislányos az arcom,ennél fogva sportcipőben még fiatalabbnak tűnök.Inkább csinosabb babacipőket,bokacsizmákat,persze sarok nélkül.Ám ez a cipőm már rég megvan és alig hordtam ,ert egy kicsit fiús szerintem.Mostanában ebben az esős időben balerina nem a legjobb választás,bokacsizmát idén még nem vettem,szóval gondoltam felveszem ezt a cipőt.Szerintetek mivel vehetném fel hogy ne legyek fiús,túl sportos?Egyáltalán fiús ez a cipő?Nem pont egyanez,az ezüst helyett világoszöld van.
Mit gondoltok róla?
2010. szept. 19. 10:24
1/4 anonim válasza:
Képet kapunk? :)
Amúgy szerintem csőnacival a bokacsizmák nagyon jól néznek ki.
Vagy vastagabb harisnya és egy hosszított pulóver.
3/4 anonim válasza:
Nem fiús, de akkor is egy sportcipő. Én nem hordok sportcipőt utcai viseletnek mert szerintem csak sportos ruhákhoz jó párosítás, nőiesebb öltözékhez nem való. Farmerhez, egy egyszerűbb felsőhöz és dzsekihez ez a cipő rendben van, de szoknyához, szövetnadrághoz, egy szebb kabáthoz már nem.
4/4 anonim válasza:
Sztem ha veszel hozzá vmi nem drámaian nőies, de finom szabású, vonalvezetésű felsőt, egy blézert/kardigánt és egy csőfarmert, egyáltalán nem fog túl fiúsnak vagy sportosnak tűnni a szerkód. Plusz vehetsz hozzá még egy-két kiegészítőt (ékszereket, helyes hajpántot), azok tuti ellensúlyozni fogják a cipő sportos jellegét. Csak ne ess túlzásba velük, mert ha nagyon csajos a többi cucc, akkor lehet, hogy nagyon kilóg a sorból a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!