Lelosi nacikkal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Megéri beruházni rá?
Nekem Kalenji van, nejlon és elasztánból.
Pont bevált mert nagyon vékony, nem csúszkál, ahová igazítod, ott marad.
Teljesen kényelmes e miatt.
Amit te írtál azt sajna nem ismerem.
F.45
Jó a meglátásod kérdező!
Tényleg nem lehet érteni pár nagy egós f.szt hogy miért csinál ekkora ügyet abból, ha egy pasi leggingsben sportol.
Én mikor néha kapcsolgatok a tvn, és látom a fitt tv-n hogy a nők milyen felszabadultan, szabadon mozognak a testhezálló sport ruháikban, de ellentettjében a kedves férfiak, a soha el nem hagyható térdig érő gatyáikban kínlódnak, ezt szó szerint értsd, mert láttam az egyik marhát, még a lábát sem tudta felemelni, csak ha mindég lenyúlt és felhúzta a szárát.
Eszem meg áll komolyan mondom…
Én sima hagyományos leggingset veszek fel mondjuk nem kinait, nekem tökéletes. És engem sem igazán érdekel mit gondolnak arról ha fiú leggingset hord. A kényelm mindenkinek jár.
Ha itthon is vagyok akkor is általában leggings van rajtam. Kb vagy 5 éve kezdtem el hordani, meg sportolásra is csak ezt veszem fel. Szerintem az egyik leg kényelmesebb nadrágom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!