Hogyan kezdhetném el a stílusváltást?
Az a helyzet hogy mióta autóval járok, azóta szépen fokozatosan teljesen elhagytam magam öltözködés terén mivel hogy úgy se látja senki mibe vagyok.. 2019 tavasza óta vezetek, van egy csodálatos kis yarisom meg egy bmw-m amit ritkábban használok.
Előtte adtam magamra, sok ruhám volt meg rendszeresen jártam shoppingolni is, de ezek valahogy elmaradoztak, eltelt 3 év és kb ott tartok hogy csöves szinten jár a ruhatáram, nyáron is szakadt hosszúgatyába meg egy nyikorgós koszos nike edzőcipőbe járok van pár felsőm, melltartót meg nem hordok.. kezdek már undorodni magamtól és ezt a környezetemben már sokan meg is említették hogy nem ilyen voltam én és hogy miért hagyom el magamat ennyire.
Pénzem lenne bőven csak valahogy ellustultam teljesen.
Nem azt mondom hogy mittudomén hogy akarok kinézni, egyszerűen csak csinosan , nőiesen mint a többi lány meg nő akiket látok mászkálni az utcán.
Szerintetek mik legyenek az első lépések?
Fogjak x összeget és menjek el vásárolni a plázába új ruhákat?
Először én eldobozolnám az elkényelmesedős darabokat
Ha reggel ott a szekrényben a melegítő, az előszobában a papucs, akkor nyilván félálomban ez után nyúlsz reggel.
Amikor vásárolsz, ne csak darabokat vegyél, hanem gondolj bele mivel lehet felvenni, fejben gondolj ki legalább 3-4 teljesen külön összeállítást.
Illetve ha vannak bizonyos anyagok, szabások amik kényelnetlenek, ezeket ne vedd meg.
Én pl a gyapjú anyagokat nem bírom, ezeket eleve meg se veszem, különben a szekrényben csak ül.
Ha a ruháim pamutok, azt már sokkal szívesebben hordom.
A vászon kényelmes, de vasalni kell, szóval általában nincs rá idő meg energia.
A viszkóz viszont barátibb, abból sok van. Ezt csak mosáskor ki kell rendesen rázni, és nem lesz gyűrött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!