Mentél már haza cipő nélkül vizsgáról?
Ja köszi a válaszokat. Közben nyilván hazaértem. A villamosig kibírtam. A villamoson szerencsére volt hely ülés közben levettem a cipőmet, de nem vettem már vissza. Nélküle szálltam le és sétáltam hazáig. Jó 10 perc séta. Annyira nem volt rossz, csak fura. Páran megbámultak. A harisnyám szétszakadt és 10 percig súroltam a talpamról a koszt.
De legközelebb is simán bevállalom.
Nem vizsgáról, hanem buliból a belvárosban...Nem ismételném meg, igen felelőtlen dolog volt, simán beleléphettem volna üvegszilánkba vagy akár tűbe is. Azóta csak olyan cipőt hordok olyan helyre, ahol sokat kell állni, sétálni, amiről tudom, hogy bírom majd benne.
A legszörnyűbb viszont érettségin volt, nem a sarok magassága volt a gond, hanem az, hogy én hülye mezítlábra vettem fel, majd a suliba tartva eszméltem rá, hogy nem jár a villamos. Be kellett gyalogolnom kb 2,5 km-t, ezalatt olyan iszonyatosan feltört mindenütt, hogy majdnem visítottam. És még haza kellett mennem benne...Nem volt nálam pénz, szóval nem volt opció, hogy veszek valahol valamit. A délutáni biziosztásra ciki, nem ciki, de zokniban és tornacipőben mentem vissza, sántikálva. Na ebből okulva mezítláb sem hordok már semmilyen lábbelit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!