Mentél már haza cipő nélkül vizsgáról?
Uuh én egyszer egy hasonló miatt nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem.
Ugyan nem vizsga, hanem évzáró volt, kötelező volt ünneplőben menni, és lányoknak “csinos” cipőben. Odafelé még nem volt gond, de végig kellett állnunk az ünnepséget (előző években leülhettünk), és én erre nem voltam felkészülve, amúgy sem bírom sokáig a magassarkút, de így a nap végére már úgy fájt a lábam, hogy éreztem benne a szívdobogásomat 😂 mire elindulhattam haza, fel is törte a lábam, a sarkam felett még vérzett is.
A buszhoz már mezítláb (vagy csak nejlonharisnyában) kellett mennem, kb csiga tempóban, mert már annyira fájt.
Erre hallom, hogy mögöttem két 14 éves forma lány azon nevetnek, hogy “még cipőre sincs pénze” meg milyen gusztustalan vagyok.
Pedig ott tarottam a kezemben a cipőt :((
Cipő nélkül nem, ugyanis nekem a vizsgáim Budapest belvárosában voltak, és onnan kellett kiutaznom tömegközlekedéssel (metró és vonat) Pest megyébe, ahol a vonatról leszállva még 2 km-t kellett gyalogolnom. Azért ez fura lett volna cipő nélkül...
De, csak hogy lehessen nevetni rajtam: az egyik vizsgám után hazafelé menet beakadt a cipőm sarka a metró mozgólépcsőjébe, és letört. Onnantól kezdve volt egy magassarkú és egy letört sarkú cipőm egész úton hazafelé... Igencsak örültem, mikor végre hazaértem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!