Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, aki nem tartja olyan...

Lányok, aki nem tartja olyan szépnek, kicsit szégyelli a lábfejét, az jár nyitott cipőben ilyenkor jó időben vagy nagyon ciki szerintetek?

Figyelt kérdés
nekem bütykeim vannak, pedig csak 21 éves vagyok, szóval picit feszélyez ha látnak mezitláb...szerintetek így mondjuk papucsot (nem flip-flop, hanem inkább birkenstokc vagy hasonló) mennyire ciki?

2022. máj. 30. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt a lábad, nyugodtan hordj nyitott lábbelit. Nem a mérete, a formája tesz szégyellnivalóvá egy lábfejet. Az undorítóan elhanyagolt, hosszú, retkes, lepattogzott lakkos, netán gombás körmök, gigászi, kicsit sem gondozott bőrkeményedések már igen!
2022. jún. 1. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, sem a papucs, sem pedig, ha bütykeid vannak. Ez sajnos genetikai adottság nem tudsz ellene mit tenni. Műtéten gondolkodhatsz, ha esetleg fájdalmat okoz. Én azt mondom nyugodtan járj papucsban, ha számodra kényelmes.
2022. jún. 3. 08:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem októberben volt bütyökműtétem, még a drótok benne vannak a lábamban, amik azért tudnak kellemetlenséget okozni, de nem is ez a lényeg, hanem, a hegek, sebhelyek még elég látványosak, de még így is felveszek szandált, cseppet sem érdekel ki nézegeti, kinek nem tetszik.
2022. jún. 10. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!