Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyitott lábbelihez (szandál...

Nyitott lábbelihez (szandál vagy papucs) rövid vagy hosszú nadrág illik jobban?

Figyelt kérdés
Rövid ami kb. térdig vagy addig se ér, a hosszú meg ugye ami bokáig, farmer vagy leggings. Szerintetek melyik mutat jobban, vagy melyikben érzitek jobban magatokat?

2022. febr. 16. 15:32
A kérdező szavazást indított:
rövid nadrággal jobb
hosszúnadrággal a jobb
mindkettővel jó
30 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szandált (csak mezítláb) általában mindig rövidnadrág mellé veszek. (Hosszú nadrágot csak akkor vettem mezítlábas szandálhoz, amikor külföldön olyan épületeket látogattunk meg, ahol a rövidnadrág nem volt megengedett.) Ez mondjuk fordítva is igaz, hogy ha olyan jó idő van, hogy nem kell hosszú nadrág, akkor zárt cipőt és zoknit sem veszek (ez alól csak a sportolás kivétel).
2022. febr. 16. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kinézet szempontjáb9ól belefér a nyitott cipő - hosszú nadrág nőknél. Különösen tipikusan nyári, lenge, vékony nadrágoknál. A praktikum kérdéses.
2022. febr. 17. 06:23
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Szandál mezítláb szép látvány, ugyanakkor pl. klumpa mezítláb is szuper. Számomra ez utóbbi az "imádni való látvány" közé tartozik:).
2022. febr. 17. 06:53
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
3# vagyok: hosszúnadrággal gondoltam:).
2022. febr. 17. 06:54
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hosszú farmerhez simán mennek a szandálok. Meg a vékony, kissé bővebb nyári nadrágokhoz. Leggingshez, skinny hosszú nadrágokhoz inkább sportcipő illene, de hát, azokat is hordják papuccsal, szandállal. Nőknél még a nadrágkosztümnél is belefér a szandál, de nem a lábat alig takaró saruk, amiket csakis mezítláb lehet felvenni. Szerintem.
2022. febr. 18. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor helyzetfüggő, munkahelyre elvárás jobban a hosszúgatyó, de szandált meg fel lehet venni, ami melegben nem utolsó szempont. Persze passzoljanak egymáshoz a kettő.
2022. febr. 18. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy igazából, de ha leggings, akkor azt illik normálisan hosszú felsővel viselni, nem pedig ízléstelenül kirakat módára...
2022. febr. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!