Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináltok, ha a derekatokr...

Mit csináltok, ha a derekatokra nagy a nadrág de a csípőtökre kicsi?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Másik szabás, másik márka. Nem egyformák, keresgélni kell.

A rugalmasabb anyag is segít, vagy ha nagyon nincs más, akkor egy öv.

2022. febr. 13. 16:05
 2/5 Metionin ***** válasza:
Olyan még nem volt, mert keskeny a csípőm de az gyakran előfordul, hogy csípőben pont jó, derékban meg nagy. Nem veszem meg és annyi, keresek másik fajtát. Főleg a rugalmasabb anyagok válnak be, mert az izmos lábaim mellé társul a keskeny csípő és vékony derék, így az lábon enged, felül meg tapad.
2022. febr. 13. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Többek közt pont ezért tanultam meg varrni, mert a konfekciónadrágok többsége tenyérnyire eláll a derekamon. Egyszerűbb a nulláról összedobni egy nadrágot, mint egy készen vett példányt átszabni. Végszükség esetén megteszi az öv is, de többnyire úgy nézek ki vele, mintha bekötött szájú krumpliszsákot húztam volna magamra.
2022. febr. 13. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott lenni ilyen problémám. Mondjuk tisztában is vagyok a paramétereimmel. Ha nagyon muszáj nadrágot felvenni, magas derekút szoktam általában - megkötős fazont, mivel az úgy ideális szokott lenni a keskeny derekamhoz és a csípőmhöz. Azért jó, ha meg tudod kötni, mivel egyrészt fel is dobja a nadrágot, másrészt fogni fogja a hasi/derék részt és nem fog lötyögni.
2022. febr. 13. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha valaki nem betűrve hordja a felsőt, annak a megkötős annyira nem jó...
2022. febr. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!