Mit csináltok, ha a derekatokra nagy a nadrág de a csípőtökre kicsi?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 15:42
1/5 anonim válasza:
Másik szabás, másik márka. Nem egyformák, keresgélni kell.
A rugalmasabb anyag is segít, vagy ha nagyon nincs más, akkor egy öv.
2/5 Metionin válasza:
Olyan még nem volt, mert keskeny a csípőm de az gyakran előfordul, hogy csípőben pont jó, derékban meg nagy. Nem veszem meg és annyi, keresek másik fajtát. Főleg a rugalmasabb anyagok válnak be, mert az izmos lábaim mellé társul a keskeny csípő és vékony derék, így az lábon enged, felül meg tapad.
3/5 anonim válasza:
Többek közt pont ezért tanultam meg varrni, mert a konfekciónadrágok többsége tenyérnyire eláll a derekamon. Egyszerűbb a nulláról összedobni egy nadrágot, mint egy készen vett példányt átszabni. Végszükség esetén megteszi az öv is, de többnyire úgy nézek ki vele, mintha bekötött szájú krumpliszsákot húztam volna magamra.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem szokott lenni ilyen problémám. Mondjuk tisztában is vagyok a paramétereimmel. Ha nagyon muszáj nadrágot felvenni, magas derekút szoktam általában - megkötős fazont, mivel az úgy ideális szokott lenni a keskeny derekamhoz és a csípőmhöz. Azért jó, ha meg tudod kötni, mivel egyrészt fel is dobja a nadrágot, másrészt fogni fogja a hasi/derék részt és nem fog lötyögni.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk ha valaki nem betűrve hordja a felsőt, annak a megkötős annyira nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!