Lányok, nektek bejön, ha egy fiú szeret mezítláb lenni? (Utcára persze nem teljesen, hanem szandállal, papuccsal kiegészítve.)
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 14:26
11/14 anonim válasza:
Ha egy pasi szandálban akarja mutogatni a lábfejét, az kb olyan, mintha a combját meg szoknyában akarná.
12/14 anonim válasza:
Nem, nekem egyáltalán nem jön be. Szerencsére a páromnak sem, mindig sportcipőben jár, ami sokkal jobban néz ki. Amúgy én sem szeretek mezítláb lenni, tornacipőt hordok nyáron is.
(U.I: lábfétisesek üzeneteit azonnal törlöm, szóval ne is próbálkozz)
14/14 anonim válasza:
A szandált és a papucsot útálom férgiakon. Nyílván ha melegük van hordják, de egyáltalán nem tetszik. A sima mezitláb is közömbös, szerintem semmi vonzó nincs egy férfi lábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!