Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kérjem meg a barátnőmet,...

Hogy kérjem meg a barátnőmet, hogy vegye fel a matrózblúzát?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem a matrózblúz, és neki nagyon jól áll, de sajnos csak akkor hordja, ha muszáj.

Hogy győzhetném meg, hogy vegye fel nekem hétköznap csak úgy?

18/F

2022. máj. 27. 06:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

"Nyilván nem akarom rendszeresíttetni a ruhatárában, ha nem akarja, de néha, ha olyan kedve van, hogy kedveskedni akar nekem, akkor szeretném, ha ez egy opció lenne"

Akkor: "drágám, nem akarom rendszeresíttetni a ruhatáradban ha nem akarod, de ha olyan kedved van hogy kedveskedni akarsz nekem akkor szeretném, ha ez egy opció lenne"

Nem olyan bonyolult.

(Bár én speciel senki kedvéért nem venném fel, még úgy se hogy amúgy szeretem a csinos blúzokat... :D)

2022. máj. 27. 10:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az építő jellegű, normális válaszokat. :)
2022. máj. 27. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem simán mond neki mikor nem túl fáradt stb hogy vegye fel neked mert szívesen le fotóznád meg nagyon tetszene,inponáljon neked.

Ha szereti a humirt mond neki hogy iskolás lányos :)

Esetleg fürdés után teszi dobd be az ágyba és...

Régi barátnőmnek egyszer mondtam csak 1 fotót szerettem volna volt mikor csak úgy " felvette otthol mikor kettesbe voltunk.

Mostani páromnak meg nincs ilyesmi stílusú felsője.

De nem is eröltetném rá .

2022. máj. 28. 06:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Esetleg mutasd meg neki ezt hogy szeretnél vele egy szerepjátékos szexet,és vedd meg neki ajándékba+virág és valami jó édesség.

De ha nagyon ellenkezik sztem engedd el.

Max használd ki az alkalmat mikor suli miatt öltözik ki ...

[link]

(Wish vagy aliexpresszen találsz)

2022. máj. 28. 06:51
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Egy férfi szolgálati egyenruhát aztán minek adnál egy nőre??

Jesszus..

2022. máj. 28. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy nagyon ha rajta lenne mikozben dugod hátulról.
2022. máj. 28. 15:08
 17/22 anonim ***** válasza:
15/16 szerintem te nem a földön élsz gimiben komolyabb közép sulikban ez az ünneplő ruha a lányoknak
2022. máj. 29. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
27%

17.

Tudod egy kicsit utánna kutattam, ez anno a fiúk ünneplője volt.

És a matrózok egyenruhája.

Akkor ezek tudatában áruld már el hogy mit keres kislányokon?

2022. máj. 29. 19:31
 19/22 A kérdező kommentje:

#18: Már az 1969-es, Isten hozta, őrnagy úr! című, magyar filmben is látható fiatal lány matrózblúzban és szoknyában.

Vagy talán Fábri Zoltán rendező, esetleg Örkény István író is bolond volt?

Nem hiszem, hogy egy több, mint 50 éve jelen lévő viselet létjogosultságában sokat nyom a latban, hogy te minden matrózblúzról szóló kérdés alá odanyögöd, hogy szerinted nem a nőkre való.

Már csak azért sem, mert egy:

- Senki nem tiltja, hogy viseld, ezért nem kell irigyelned tőlünk.

- Régebb óta hagyomány a matrózblúz viselete az iskolákban, mint amennyit te feltehetőleg éltél.

- Általában kötelező viselet, nem a nők döntöttek úgy, hogy felveszik.

És a lényeg: 1846-ban a walesi herceg viselt először polgári gyerekruhaként az addigi tengerészeti dísz egyenruhára hasonlító matrózinget.. Ő férfi volt, ez tény. Utána pedig, mivel mindenki a herceg képére szerette volna formálni a gyermeket, gazdag családokban már akkor általános ünneplő öltözet lett mind fiúk, mind lányok számára.

Tehát a lényeg, hogy abban igazad van, hogy tengerészeti egyenruha VOLT, de nem az már nem, hogy 50, hanem több, mint 170 éve.

A történelem pedig akkor sem fog megváltozni, ha a te lekezelő stílusodban minden ilyen kérdés alatt kifejted a véleményedet.

2022. jún. 2. 13:50
 20/22 anonim ***** válasza:

19#

Jólvan.Sokat beszélsz lényegtelen f.ságokat!

Megdugtad már matrózruhában??

2022. jún. 2. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!