Ezek a cipők kb. hány centis sarokkal rendelkeznek? (link)
Figyelt kérdés
Tudja valaki kb. mennyi lehet, mert én nem tudom megállapítani. Amúgy olyan 3-4-5 centiset keresek, tud valaki linkelni olyat, hogy tudjam az kb. hogy néz ki? Köszönöm a segítségeteket lányok, megy majd a zöld kéz minden hasznos válaszadónak!
2010. szept. 18. 13:31
2/6 anonim válasza:
Szerintem is olyan 2-3-4 cm sarkak lehetnek. Csak azért a deichmanos csizmákkal vigyázz, mert tavaly én is megvettem 8.ezrest csizmát egy hét után tönkrement.
4/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi mindenkinek, hát én idén vettem egy 5 ezrest, reméljük nem lesz vele gond, de le volt árazva, már most :) fura, annak kb. 3 centis a sarka amúgy
2010. szept. 18. 13:56
6/6 anonim válasza:
Hű de de jól néz ki az első :D szerintem olyan 2-3 centis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!