Nagymellű lányok, nektek nem húzza le a melletek a melltartót? L
Mielőtt bárki mondaná... Nem. Nem vagyok egy perverz férfi.
Mivel nem vagyok nagy darab (52kg), sose gondoltam volna, hogy annyira megnő a mellem, hogy 75D-80D-s melltartót kelljen hordanom. Viszont a gond az, hogy lehúzza a mellem a melltartót. Már annyi melltartóm van, de egyik se tart olyan jól. Amikor felveszem és úgy igazítom, hogy jó legyen, akkor néhány órán át tart, de utána olyan, mintha nem is lenne rajtam, mert lehúzza a mellem. Állandóan igazgatnom kell, akárhol vagyok. Annyira kínos. Mi lehetne a megoldás? Nem merem túl szorosra összekapcsolni, mert akkor már nem kapok levegőt. A pántot meg hiába húzom fel jól, kis idő utána ismét enged...
A melled súlyának a nagy részét pedig a hátpántnak kell tartania, nem a vállpántnak.
Ha két ujjadat be tudod dugni, akkor nem szoros az.
Az a 80as hátpánt tuti jó rád?
Csak abból kiindulva, hogy én jóval magasabb vagyok nálad, és nekem +20 kilóval, sportosan ekkora a hátam, neked az 52 kilódhoz valszeg kisebb.
Nem lehet, hogy a D-nél nagyobb kosár kelle, de a körméret kisebb? A kettő nem felcserélhető ám.
Erre sokminden utal.
A merevítő vas körben mindenhol hozzáér a bordádhoz?
A mellszövet kibuggyan, 4 melled van benne?
Kidörzsöli a vállpánt a válladat, a bőr behorpad, mert ez próbál tartani.
Hidd el, a kínai boltok hazugságaival ellentétben nem a D-s a legnagyobb kosár, sőt, a D annyira nem is nagy. próbálj fel egy-két E-s, F-es, H-s kosarat, lehet meglepődsz.
Először is egy új melltartónak passzosnak kell lennie.
Kb 1-2 év viselés után kinyúlnak, nem tartanak már.
Az is fontos, hogy a mell alakja és a melltartó szabása illjen egymáshoz. Mindenkinek picit máshol csatlakozik fel a mellszövet a testhez, van akinek szétállnak, van akinek összébb, van akinek csepp alakú, van akinek kerek stb.
Melltartóból is van különbség a balconette, a half cup, a push up, a full cup között...
Az, hogy neked kidörzsöli alul, arra utal, hogy a melltartó nem elég szűk, mozog, és emiatt surlódás van. Ha a pánt rövidebb lenne, passzosan felfeküdne a bordára, akkor nem kellene mozognia, ergo nem dörgölne ki.
De emellett lehet kapni nagyobb méreteket pl ebay-en, amik jó minőségűek, szépek is, és ha ujjonnan veszel másodkézből vagy kifutott kollekciót, az olcsóbb.
Igen, az új áruk 5-6 × annyi mint egy átlag melltartó.
Ami márka nekem bevált:
Curvy Kate
Pour Moi
Panache
Ann Summers (decsak E kosár alatt, a vállpántok nagyon nyúlnak)
Lehúzza?
Akkor nélküle jobb lenne a helyzet, tehát ne viselj cicifixet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!