Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megint divatba jött a szabadid...

Megint divatba jött a szabadidő nadrág?

Figyelt kérdés
Tök sok embert középsulisokat is látok a városban jönni menni melegítőben, megint divat lett? Vagy csak igénytelen...

2022. máj. 25. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

10.

Mint minden szemét, amerikából jön. Honnan máshonnan, a legromlottabb világból.

Kérdező!

Ez nagyfokú igénytelenségről tanúskodik.

2022. máj. 26. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem most jött divatba, hanem ezer éve. Még én is hordtam anno 10 éve suliba, menő Adidas színes virágmintás melegítő nadrág volt, nagyon paceknak éreztem magam benne. Nem lógtam ki, mert mindenki hülyén öltözködött, a gót csaj fehérnemű fűzőben járt, a miss picsák átlátszó leggingsben, a fiúknak meg egyen emo haja volt, annak is, aki amúgy nem volt emo. Tiniként kell hülyén kinézni, mert aztán később nem lehet.

Most már max boltba hordom, de nem zavar ha mások máshová is.

Igazából én már a proli szó használatát tartom prolinak, eléggé túl lett tolva ez a kifejezés.

2022. máj. 26. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
12-vel teljes mértékben egyetértek!:)
2022. máj. 26. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sehol nem divat Magyarországon, csak a proliknál. Pár éve végeztem, senki nem járt mackóban suliba; most is csomó gimist ismerek, és ők még nálunk is jobban “kiöltöznek”. Pedig nálunk még a benti papucs is kötelező volt, szóval adott lett volna, hogy kényelmesen öltözzünk fel mellé.

Viszont amúgy hiphopot táncolok, és mindig melegítőben megyünk oda és vissza is, ha előtte beülünk valahova, akkor is sokszor edző cuccban vagyunk. Ezt most azért írom le, mert simán lehet, hogy azok a melegítős középsulisok/fiatalok, akiket te látsz a városban, ugyanúgy valamilyen edzésre mennek/edzésről jöttek. 🤷‍♀️

2022. máj. 28. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Jobb, mint a cicanadrág vagy leggings, annál ízléstelenebb nincs, mármint rövid felsővel hordva, nem pedig olyannal, ami takarja azokat a részeket, amire nem mindenki kíváncsi !
2022. máj. 30. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!