Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fehér szabadidő/torna/s...

Milyen fehér szabadidő/torna/sport cipőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy fehér cipőt, mert úgy veszem észre, hogy az utóbbi időben ez eléggé divatos, és szerintem is elég jól néznek ki. Illetve kicsit elegánsabbak is talán a színeseknél. Azon gondolkodom, hogy milyen típusút vegyek, segítsen aki járatos a témában. Gondolkodtam klasszikus Converse tornacsukában, esetleg egy Adidas... Arra is kíváncsi lennék, hogy mondjuk ha Adidas veszek, akkor szerintetek mennyire gáz, ha mondjuk a csíkok mondjuk világoskék-pirosak, nem feketék. Vagy mondjuk fehér Reebok egy pici pirossal.

[link]

[link]

[link]

[link]

Mondjuk ezek nektek tetszenek? Melyiket választanátok, és miért? Melyik stílus jön be nektek, és melyik, amelyik szerintetek gáz?

2021. márc. 10. 15:37
 1/6 A kérdező kommentje:
2021. márc. 10. 15:39
 2/6 alletta ***** válasza:
én a nike-s szabadidőruhákat, sportcipőket szeretem.
2021. márc. 10. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyik se tetszik, esetleg a Converse elmegy, de hosszúszárúban jobban néz ki.
2021. márc. 10. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
convers a legjobb ezek közül :)
2021. márc. 10. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Adidas, de akkor már inkább egy rendes Superstar.
2021. márc. 10. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam egyértelműen az Converse, illetve a Reebok a győztes. Előbbi klasszikus, utóbbi szép letisztult darab.
2021. márc. 12. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!