Lányok ! Az "baj" ha csak és kizárólag maxi szoknyákat hordok ?
Nem én írtam az idézett kommentet, de csak egy tipp: nem lehet, hogy különböző kérdések alá különböző emberek írnak választ?
Nekem nagyon tetszik. Még sosem volt maxi ruhám/szoknyám de idén egész biztosan beszerzek, mert nagyon beleszerettem. Csini és nőies, úgy hogy nem teszed ki mindened és egyetemen/munkahelyen is simán horható a nagyon minikkel ellentétben.
Privibe esetleg leírnád hol veszed őket kérlek? Nézelődtem, de nem túl nagy választékot találtam eddig.
20/N
"Öm... vékony vagyok, fiatal, szerintem jól nézek ki, szóval nem irigységről van szó, csak nem szeretem a húspiac."
Nem testi irigység, hanem hogy másokban nem okoz feszengést és szorongást olyasmi, ami benned igen.
Légyszi nekem is leírnád, hogy hol veszed a szoknyáidat?
De igazából bárkitől szívesen várok választ, aki szolidabb (midi, maxi) szoknyákat, ruhákat vásárol.
Köszi előre is!
17-es vagyok
Ahol en nezelodni, vasarolni szoktam: Orsay, H&M, Mohito, Reserved, New Yorker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!