Lányok ! Az "baj" ha csak és kizárólag maxi szoknyákat hordok ?
Figyelt kérdés
Nyílván évszaktól függően válogatom mikor milyeneket2022. máj. 25. 10:52
1/24 anonim válasza:
Miért lenne baj? Ha neked az tetszik akkor hajrá!
2/24 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy csak az tetszik magamon
2022. máj. 25. 11:01
3/24 anonim válasza:
Nyilván nem. Attól, hogy mások szeretnek p*csát villantani, te még öltözködhetsz normálisan.
5/24 anonim válasza:
"Attól, hogy mások szeretnek p*csát villantani, te még öltözködhetsz normálisan."
na, aktivizálta magát az irigy szekció
6/24 anonim válasza:
Öm... vékony vagyok, fiatal, szerintem jól nézek ki, szóval nem irigységről van szó, csak nem szeretem a húspiac. De akinek nem inge, ne vegye magára.
7/24 anonim válasza:
Szerintem nem baj, én is szeretem a maxi szoknyákat, ruhákat.
9/24 anonim válasza:
"Öm... vékony vagyok, fiatal, szerintem jól nézek ki, szóval nem irigységről van szó, csak nem szeretem a húspiac. De akinek nem inge, ne vegye magára."
az az érdekes, hogy ma már volt egy kérdés, hogy fehér bőrre húzhatsz-e rövidnadrágot, őt mindenki bátorította
itt meg, hogy hosszú szoknyára vonatkozik a kérdés, megy a fikázó lenézés
hogy is van ez?
10/24 anonim válasza:
vagy a kérdéstől függően mindig a kérdezőt bátorítjátok, aki pedig a kérdezőtől eltérő módon öltözik, azt fikázzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!