Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok,hogy megint a...

Mit szóltok,hogy megint a bő,trapéz szárú nadrág a divat?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Engem csak azért zavar mert nehéz másféle szabásút találni.
2022. máj. 23. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Ne kelljen mellemig felhuzni. Férfibe is van ilyen nadrág és az undi. Tüdő gatya nem kell. Elég normál derekú nadrág. Nőknél is elég ha max köldökig van húzva, na de nyakiglábat mire húzza az az ember aki ilyet vesz fel?
2022. máj. 23. 16:30
 3/8 Metionin ***** válasza:
82%
Nem vagyok elragadtatva de szerencsére mostanság ha valami divat, attól még lehet kapni másféléket is. Tinikoromban tök szívás volt, mert tényleg csak a trapéz volt a boltban.
2022. máj. 23. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam/tapasztaltam. De engem nem zavar. Annak idején is szerettem őket hordani. Bár épp mostanra sikerült lefogynom így a bokára tapadósak is végre jól állnak.
2022. máj. 23. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

Trapéznak nem mondanám, de valóban bő a szára.

Férfin ugye férfias, ezt tudjuk itt a sok divatszakértőtől, de a nőkön b.zis.🤮

2022. máj. 24. 08:55
 6/8 anonim válasza:
Nekem eddig se volt a kedvencem, de ezután sem lesz. Valahogy olyan nem szép, pedig szeretem a retrós dolgokat.
2022. máj. 24. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

A bő szárút látom, de én eskü nem látok trapézban járni embereket, és a boltokban sem látom ezt a fazont, pedig Bp-en lakom, itt elég trendérzékenyek az emberek. Mondjuk az is igaz, hogy csak a farmert figyelem, a többi anyag nadrágból engem hidegen hagy.

Nem zavar amúgy mások mit hordanak, én maradok a skinny meg slim fazonoknál, amikkel ugyanúgy tele vannak a boltok.

2022. máj. 25. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Nem jon be csajokon. Szerencsere kevesen hordjak
2022. máj. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!