Mennyire húzzátok fel a nadrágot?
Figyelt kérdés
Csípőig vagy még feljebb? Fiúk és lányok is válaszolhatnak.2022. máj. 23. 06:22
1/18 anonim válasza:
Ameddig a gatyának fel kell jönnie. Ez nem azon múlik, hogy én most felerőszakolom a mellemig tevepatával, vagy hagyom lógni a seggemnél. Ez a nadrág fazonán múlik. Én a deréknadrágokat (magad derekú) szeretem, így olyanokat veszek és addig húzom fel őket.
2/18 Noren1989 válasza:
Derékig...csípőnadràgot nőn sem làttam egy jóideje.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy nem gáz. Abban az értelemben mindkét nemnél okés. Egyébként a csípő nadrágok sajnos egézségi okok miatt nem érdemes hordani. Én normál szabású nadrágot hordok. Fiú vagyok. Jó rám az egyenes szabású, a slim fit ruha. Skinnyt soha életembe nem hordtam. És nem kell felhuzni a magas derekú nadrágot sem annyira hogy mellig jah. Az undorító szintúgy, jobb köldök alatti területen. Botlottam bele ilyen nadrágba próbánál de olyat vettem amit nem kell annyira felhuzni. Ennyi. Köszönöm a válaszokat.
2022. máj. 23. 16:28
4/18 anonim válasza:
Borzasztóak a köldökig, sőt afölé húzott nadrágok. Igen, lányokon is. Teljesen eltűnik a felsőtestük, illetve olyan, mint egy 6 évesé, alatta meg másfél méter láb.
6/18 A kérdező kommentje:
Na. 4 esnek. Jól gondolod. A nadrág nem a felső testre való. Elég ha köldök alatt van max a nadrág még az is vagy 2 cm vel. Jó hát alsó hasi részt eltakarja de még se mellig húzza xd. Mondjuk idősebb nők nem hordanak ilyet, vagyis kevés ott ami mellig húzza, főleg ha kövérebb. Inkább a fiatal tini csajok a borzasztóak divatban. Azt gondolják tökéletesek, ha boyfriend farmerben vagy apukás farmerban vannak. Elég nyomi, rá még bőrcsizma vagy fiú cipő na extrém béna. Egy csaj legyen már csajosabb vagy mi. Szuper hosszú haj mint aranyhaj, a nadrág lehet ott lányos színek de lehet fekete vagy fehér de nem farmer nadrág mert az férfire való. Legyen szuper csajos blúz rajta, enyhe smink, váll táska, a cipő meg ne Nike meg Adidas fiús xd ott hordható lenne csinosabb cipők is de nem tűsarkúra gondolok hisz ezer féle cipő van. Elnézést kérek a csajoktol hogy divat diktátorkodok, csak észre vételezem a hibákat és javítom azt, hogy legyen végre mindenki a saját nemébe bőrébe okésan. Most hogy elme bajos Amerika támad a nemek közötti háborúba mint lbtq vagy mi és itt maradjon meg rendesen a férfi és a nő osztály. Ne legyünk már Amerika, bhuziáns páva nemzet hanem normális keresztény Magyarok ha lehet. Köszi.
2022. máj. 24. 09:12
7/18 A kérdező kommentje:
Ja és ha arra gondolok hogy régen mi volt a divat hát nem volt egy ideig a szűk farmer nadrágok. Vagy buggyos de a farmer alapból egy borzalmas azon még az uniszex darabok is. Nagyon erőlteti Amerika itthon is a cégeivel. Legyen már férfiak és nők boltja.
2022. máj. 24. 09:16
8/18 anonim válasza:
Istenem baszki, tök jó, hogy férfiak vitatkoznak nadrágviseletről, de qrvára nem tudnak semmi az arányokról. Adjatok fel egy alacsony lányra csípőnacit... Garantálom, hogy úgy fog kinézni mint egy összenyomott gnóm.
9/18 A kérdező kommentje:
8 as miért? Neked mi az elképzelésed? Vagy akkor mellig húzott apa farmert veszel? Úgy milyen pasinak tetszel majd? Xd se melyiknek se. Egyébként arányban van olyan ruha hogy mid rise az se nem szűk se nem bő vagy slim fit, ezeket érdemes hordani. Nem a tüdő gatya kell.
2022. máj. 24. 10:33
10/18 A kérdező kommentje:
Tessék 8 as. Meg kapod a magadét. Itt a kedvenc tüdő nyaknadrágod. Ha neked ilyen kell hát tessék. Ronda vagy.
2022. máj. 24. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!