Csajok milyen szint szeretitek jobban?
Itt a mezítlábas szezon, ti melyik színt szeretitek jobban a lábaitokon?
Ki szokott pedikűröztetni ilyenkor és milyen stílusban? (francia, gél, stb.)
Én személy szerint a fehéret és feketét szeretem a legjobban mivel páromnak is ezek a kedvenc színei és szeretek neki kedveskedni egy egy szexi pedikűrrel :)
En egesz evben festem a labkormeimet is (persze lehet par nap, 1-2 het szunet a ket festes kozott).
Sima koromlakkot hasznalok es ilyenkor nyaron a "nyarias" szineket szeretem: elenk, szines. Altalaban a piros es a rozsaszin valamilyen arnyalatat hasznalom. De ritkan mas szin is elofordulhat pl zold, kek.
Ja a kérdésre nem válaszoltam igazából. Szóval általában pasztelosabbakat használok és mindenféle mintával és kövecskével feldobom.
#4 voltam :)
Leginkább a fehéret és a világos pasztell színeket szeretem, azok közül is a natúrokat a legjobban. Egyébként nem szoktam sűrűn körmöt festeni, de ha választani kéne, akkor ezeket használnám.
Érdekes olvasni, hogy ahány felhasználó, annyi különböző válasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!