Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukaként brazil fazonú...

Anyukaként brazil fazonú bikinialsó nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy bikini, de az alsója brazil fazonú (nem magas a combkivágása, a féltanga és a tanga között áll).

Rosszabbul nem áll, mint a többi bikini, én személy szerint amúgy is csak ezt a fazont hordom sima bugyiból, bikiniből is volt hasonlóm már (az picit többet takart mondjuk).

A hagyományos mamabugyiktól akkor is falra másznék, ha 5 gyereket szültem volna és akkora lenne a fenekem, mint a ház. A hagyományos bikinialsók meg vizesen ígyis-úgyis sajnos a s*ggben kötnek ki valahogyan és nem is tetszenek, de mégis anyukaként nem kellene azokkal próbálkoznok szerintetek?

Lenézitek a brazil tangás anyukákat? (Vannak strandruháim az evéshez/homokozáshoz.)

2022. máj. 17. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy nagyon elavult hozzáállás a férjed részéről is.
2022. máj. 19. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem gáz, főleg ha mellé jó az alakod is. Attól, hogy valaki anyuka, még felvehet tangát a strandon, én nem látok ebben kivetnivalót, és nem gondolom, hogy emiatt ítélkezni kéne felette. Amikor divatba jött, már akkor se nagyon, manapság meg már főleg nem számít szerintem kirívó vagy megbotránkoztató ruhadarabnak egy tangás bikini.
2022. máj. 19. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
12-es vagyok, úgy értem, amikor idehaza divatba jött a tangás bikini, másfelé nem tudom mi volt a reakció rá az emberek részéről
2022. máj. 19. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ami kevésbé takar, az mind gáz, és alja.

F.

2022. máj. 20. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám 50 éves és csak tangát visel.
2022. jún. 6. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra természetes,én szeretem,páromnak tetszik rajtam 43N
2022. aug. 5. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!